Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: RITTAL: Komfortní rukojeť VX25 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.07.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

RITTAL: Komfortní rukojeť VX25


RITTAL: Komfortní rukojeť VX25
Už jste někdy věnovali pozornost uzávěrům dveří rozvaděčů? V některých případech vznikají dvě nepříjemné situace. Dveře nejdou pevně uzavřít nebo naopak nelze se do rozvaděče dostat. Příčiny mohou být různé. Od nekvalitních zámků, špatnou konstrukci po nedostatečnou údržbu. Víte, jak je to u systému VX25 s možnostmi uzávěrů? Jak to vypadá prakticky můžete sledovat ve vizualizaci videoklipu níže.
Jiří Macháček, ze dne: 12.07.2018



Rozvaděče se uzavírají z mnoha důvodů, v každém případě očekáváme dlouhodobou funkčnost a snadnou manipulaci. V případě nových skříní VX25 se osazuje "Standardní uzávěr". Pokud vyhodnotíte, že některý z rozvaděčů bude mít větší frekvenci technických návštěv, lze standardní uzávěr nahradit komfortní rukojetí. Výměna se vyznačuje lehkostí, rychlostí a pohodlností.


Pro větší náhed kliknout!

Výměna uzávěrů se obejde bez použití nástrojů, čímž odpadá jakékoliv riziko poškození a zaručuje nesrovnatelnou rychlost a pohodlnost výměny. Jak to vypadá prakticky můžete sledovat ve vizualizaci videoklipu níže.


Pro větší náhed kliknout!

Standardní uzávěr
Standardní uzávěr lze pohodlně namontovat a demontovat bez použití nářadí. Jednoduše otevřete dveře a odblokujte pojistný kolíček. Výměna uzavíracích vložek nebo jejich nahrazení komfortní rukojetí je velmi snadná.

Komfortní rukojeť
Komfortní rukojeť je rovněž montovatelná zcela bez použití nářadí a díky své geniální sklápěcí technice nevyžaduje žádný prostor pro otáčení, a tím ani žádnou plochu dveří. Komfortní rukojeť je k dispozici ve všech běžných provedeních a s uzavíracími vložkami.



Komfortní rukojeť VX
Vzhledem k tomu, že díky technickému řešení nevyžaduje rukojeť se sklápěním žádný prostor pro otáčení, lze plochu dveří optimálně využít pro vestavnou montáž vybavení. Jednoduchá montáž díky systému uchycení rukojeti nasunutím a zaklapnutím.

Datový sešit podstavců VX naleznete k rychlému prolistování zde!
Katalog rozvaděčů VX25 naleznete k rychlému prolistování zde!





POKUD PRACUJETE V OBORU,
vyžádejte si zaslání aktuálních podrobností
v papírové formě

níže uvedeným formulářem!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Rittal Czech - Ke Zdibsku 182, Zdiby u Prahy - 234 099 000 - info@rittal.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.