Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: RITTAL: Dokonalá TS8, ještě lepší VX25 ... (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 4.07.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

RITTAL: Dokonalá TS8, ještě lepší VX25 ...


RITTAL: Dokonalá TS8, ještě lepší VX25 ...
O novinkách RITTALu nyní slyšíme ze všech stran. Jde o fakta nebo pouze líbivý marketing? Samotný fakt, že od oznámení novinky po spuštění výroby nového typu uběhlo jen několik desítek dnů. Co stojí za novou verzí rozvaděčů? Zasvěcení dobře ví, že výroba RITTALu je v souladu s filozofií Industry 4.0, což bude určitě také klíčové ... Nahlédněte pod pokličku krátkým videoklipem, jak je nová skříň řady VX25 vyráběna ...
Jiří Macháček, ze dne: 4.07.2018



Ve spotřebitelském světě "snese papír všechno", tedy spotřebitelé v konzumní části trhu přijímají ledacos, tak tomu ovšem není v technické oblasti. Technik se řídí závaznými fakty, nikoliv reklamními slogany. Proto pokud RITTAL použije ve své rétorice superlativ, je to pro tak známou značku velký závazek.


Pro větší náhled kliknout!

Několik let sleduji lídry v elektroinstalační technice a zajímám se o to, co je skrýtým motorem vývoje nových věcí. Není to strach z konkurence, ale spíš vysoko položená laťka překonat vlastní produkty. Koneckonců pokud jste opravdu autorem svých výrobků, máte nejlepší informace, co a proč vyrábět a co inovovat. To platí u všech jedniček na trhu a proto rozumím i větě, kterou RITTAL letos uvedl v souvislosti s uvedením VX25 na trh, že "cílem vývoje bylo porazit největšího konkurenta, svou vlastní skříň V8".


Pro větší náhled kliknout!

A co napovídá, že to RITTAL myslí vážně? Plně automatizovaná výroba, více než 31 robotů, zajišťuje jedinečnou přesnost a ustálený vysoký standard kvality. Vývoj nové skříně VX25 přinesl na 150 technických inovací a více než 25 patentů. Nahlédněte pod pokličku, jak je nová skříň řady VX25 vyráběna, více ve videu.




Katalog rozvaděčů VX25 naleznete k rychlému prolistování zde!





POKUD PRACUJETE V OBORU,
vyžádejte si aktuální papírový katalog
VX25 RITTAL
níže uvedeným formulářem!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Rittal Czech - Ke Zdibsku 182, Zdiby u Prahy - 234 099 000 - info@rittal.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.