Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: RITTAL: Datové IT sejfy (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.01.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

RITTAL: Datové IT sejfy


RITTAL: Datové IT sejfy
Pokud je počítač nedílnou součástí vaší existence, pak jsou data pro vás určitě cenná. Nebo se vám už nějaká důležitá data nenávratně ztratila? Jistě to byl šok. Proti podobným situacím existuje řešení, jak tomuto problému předejít. Co v této oblasti nabízí Rittal? Jaké parametry mají a před jakými riziky ochrání vaše data datové sejfy ...
Jiří Macháček, Komerční sdělení, ze dne: 9.01.2012

 

V dnešní době snad neexistuje činnost, u které by elektronická data nehrála žádnou roli. U někoho se omezují možná pouze na účetnictví. U jiných zahrnují systémy výroby, logistiky, či správy zákaznické komunikace. O to jak ztrátě předcházet se většinou zajímáme až po té, co data ztratíme. Možná by to mohlo být i dříve ...

Ochrana decentralizovaných 19" technologií
Ztráta důležitých dat může být extrémně nákladná, protože hrozí nebezpečí, že se za určitých okolností data nenávratně ztratí. Nemusíte investovat do výstavby kompletního bezpečnostního datového centra, abyste ochránili svá data před různými fyzikálními riziky. Je zajištěna maximální bezpečnost i na nejmenším prostoru.

Těmto problémům předejdete použitím Rittal datových sejfů, které splňují níže uvedené parametry:

Rittal je známým specialistou na rozvodnice, proto není tato problematika žádným velkým překvapením. Kdo navrhuje nebo plánuje topologie IT sítí, určitě nenechá tyto produkty bez povšimnutí.





Aktualizovaný přehled
českých
katalogů RITTAL
naleznete zde v redakční knihovně!
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.