Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

RITTAL: BUS Tour 2021


Document Actions
RITTAL: BUS Tour 2021
Rittal se svými produkty vyjel blíže svým odběratelům. Poslední rok osobnímu setkávání a veletržním událostem sféře B2B skutečně nepřál. Elektronická komunikace, prezentace a vzdělávání byla sice alternativou, která se nabízela, ovšem skutečný osobní kontakt, potřebný pro obchodní vztah zcela nenahradí. Rittal po loňských a letošních sériích specializovaných webcastů se v září vydal na tradiční autobusové TOUR po vybraných českých městech. Co bylo k vidění, komentuje Hana Reviĺáková a Milan Vild v mini reportáži ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 1.10.2021


Rittal je blíže k zákazníkům, nejenom podporou a službami, ale také fyzicky, a to pomocí akce BUS tour 2021, která 10. září měla zastávku v Brně.



Přepis mluveného slova


Hana Reviĺáková, Rittal Czech, s.r.o
Za mnou vidíte produktový autobus RITTAL, se kterým jezdíme každý rok po městech v České republice a v letošním roce byla naplánová štace od Plzně až po Brno. Navštívili jsme Žamberk, Ostravu, Zábřeh na Moravě, samozřejmě jsme nemohli vynechat Zdiby, kde se nachází centrála společnosti Rittal Czech.
V buse, jak se říká lidově jste mohli shlédnout průřez portfoliem Rittal a případně i novinky.

Milan Vild, Rittal Czech, s.r.o
V rámci produktového autobusu Rittal se nachází mnoho produktů, které znáte již z dřívějších dob, zejména se jedná o skříně VX25 nebo VX IT, které vidíte za mnou. Jsou postavené na stejném rámu, nicméně jsou zde i novinky v podobě skříně VX SE, která je vhodná do moderních zástaveb, protože je zajímavá svou hloubkou 300mma další výhodou je to, že skříň je svařena z jednoho kusu včetně bočnic a střechy, nabízí se v průmyslovém krytí IP 66. Zákazník může jen odšroubovat zadní stěnu, případně řešit nějaké dveře a podlahu. Samozřejmě jsou zde i produkty typu rozvaděčové systémy, případně malé skříně typu KX, AX nebo AX Plastic, venkovní skříně Toptec, která v podstatě simuluje nabíjecí stanici.

Mimo zmíněné produkty, byl také diskutován konfigurační nástroj RIKS, nabíjecí stanice nebo propojení podpůrných programů Rittal a Eplan.



A dál?
Jednotlivé díly webcastů RITTAL můžete shlédnout v záznamu zde!
Technické podklady RITTAL uložené v redakční knihovně lze zde prohlížet i prohledávat.


 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 2)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Rittal Czech
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933