Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Řídící systémy a sledování výroby


Document Actions
Řídící systémy a sledování výroby
Společnost dataPartner působí v oblasti dodávek a realizace informačních a řídicích technologií. Je schopna nabídnout software, dodávky průmyslového hardware a finální technická řešení v rámci integrace technologických celků. Působnost společnosti sahá od realizace informačních systémů až po oblast automatizace strojů a výrobních linek.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 22.08.2016
reklama

O řídících a informačních systémech jsme na veletrhu AMPER 2016 hovořili s Ladislavem Reisnerem.



Krátce o společnosti dataPartner
Společnost dataPartner zahájila svou činnost v roce 1998 jako distributor operačního systému reálného času americké společnosti PharLap Incorporation a díky tomu se od roku 2002 stala distributorem produktu RTX pro reálný čas v MS Windows, od společnosti IntervalZero. RTX také používá tým programátorů společnosti dataPartner pro vývoj a implementaci vlastních řídicích systémů. Nosnými produkty společnosti dataPartner je vlastní informační systém PATRIOT jako platforma pro implementaci moderních funkcionalit na podporu průmyslové výroby a softwarový produkt DisCO určený pro systémy řízení v reálném čase, procesní řízení a SCADA systémy.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Po dvanácti letech jsme si s Janem Lojkáskem sedli u kávy a zavzpomínali na dobu, kdy jsme byli oba označováni za snílky. Server iiSEL a portál Elektrika.cz se v mnohém liší. Každý má zcela jiné zaměření. Pokud chcete vědět více podrobností, poslechněte si autora sami v tomto videospotu!
Univerzálnost a efektivnost, spolu s velmi kompaktním provedením jsou hlavními přednostmi nového programovatelného mikro-PLC Simatic S7-1200 od společnosti Siemens, který lze využít pro široké spektrum aplikací. Čím se odlišuje od předchozích modelů a co nového dokáže nabídnout?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933