Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Revize Elektriky.cz po 10 letech


Document Actions
Revize Elektriky.cz po 10 letech
Mnoho přátel tohoto portálu přijelo oslavit deset roků online odborné publicistiky. Pozvání přijali nejbližší spolupracující, autoři, přednášející, programátoři, designéři, ale také sami zákazníci. Oslava probíhala v prostorách budovy brněnské redakce v Černých Polích.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 6.01.2009


Původně plánovaná říjnová zahradní párty se pro nepřízeň počasí změnila na "rozvaděčovou". V 19. hodin se sešlo během krátké chvíle několik desítek přátel. Někteří si dobře pamatovali spontánní začátky, na které se nyní s úsměvy vzpomínalo.

Termín této události byl již tradičně těsně před konáním CSE L.P. elektro, kdy se sjíždí Clusters. Období konání jubilejního 50. Mezinárodního strojírenského veletrhu však způsobilo nedostupnost ubytování. Proto také mnoho účastníků přijelo pouze na několik hodin.

K vidění byl skanzen portálu, skutečný rozvaděč telefonní ústředny, který po blíže neobjasněných příčinách skutečně vyhořel. Vše komentoval známý Marek Zahradníček v roli prudiče úředníka, který tuto událost tématicky provázel.

Za portál se účastnili všichni.
Miroslav a Alena Minaříkovi, Radim Novotný a Pavlína Červená. Plus dva z nepopulárních čističů diskusí.

Ve čtyřech krátkých videosnímcích byla připomenuta geneze portálu a v posledním, pátém představeny novinky. Elektrika.TV, KUTIL.elektrika.cz a Elektrika.INFO. Všechny zmiňované projekty jsou výsledkem dlouhodobého vývoje, komunikace s odbornou i spotřebitelskou veřejností. V závěru proběhla blahopřání k dosaženým výsledkům a předání Čestného uznání Elektrotechnického svazu Českého.

Z řad investorů, zákazníků a spolupracujících jsme přivítali ...
... Martina Imricha, Marii Horskou, Jana Hájka, Jiřího Konečného a Zdeňka Macíka, Petra Nasadila, Jana Kučeru, Žanetu Vojtkovou a Františka Bednaříka, Lenku Paryzkovou, Stefana Meyera, Tomáše Hermanna, Jiřího Erlebacha, Jiřího Loudu, Davida Komrsku, Jaromíra Pávka, Jaroslava Mlynáře, Vlastimila Blažka, Víta Nováka, Libora Kubicu, Františka a Martina Rudolfovi ...

z našich předních českých elektrotechniků ...
... Jiřího Hemerku, Michala Kříže, Petra Létala, Jaroslava Moláka...

z odborných novinářů ...
... Jiřího Kohutku, Olgu Valentovou, Stanislava Prchala ...

z členů Clusteru
... Zdeňka Pikharta, Pavla Horského, Josefa Noska, Josefa Pentodu, Jana Fraňka, Radka Červeného, Aleše Dudka, Jaroslava Hasalu, Milana Karvánka, Jiřího Rybníkáře, Pavla Smílka, Petra Doležala, Josefa Drdu, ...

z našich přátel ...
... manželé Lenku a Marka Polanovi, Margitu Boháčovou s Jasmínkou, toho času na mateřské dovolené a Jakuba Pyška, ... a mnoho dalších.


Super fotogalerii naleznete zde! Produkci zajistila Simona Elsnerová.
I přes nevlídné počasí všem děkujeme za krásnou atmosféru našich narozenin.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Elektrika.info s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Diskusní fóra, to je svět! Mají svá pozitiva, ale také úskalí. Ostatně jako každý jiný nástroj. V tomto případě vznikla tato aktivita díky rychlému výroku jednoho dlouholetého uživatele, kdy podmíněně zpochybnil deklarované vlastnosti hodně provokativní nabídkou. I když se můžeme nad tím samozřejmě pousmát, výrobci zminěné krabice se ledabylými výkřiky neztotožňují. A jak to dopadlo sledujte zde ...
Portál Elektrika se vyvíjí postupnými interakcemi 26 let. Je zvykem provedené a plánované úpravy diskutovat osobně s těmi, kteří se hlásí být insidery této platformy. Zakládáme si na skutečnosti, že u nás nelze čekat vše stejné jako vidíte na jiných místech internetu. Letos se změn nahromadilo více, o to větší důvod to probrat. Kdo se chystá na AMPER a chce být u změn také, rádi dáme "kafe" u nás na stánku :-) Kudy k nám vede cesta, sledujte zde!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933