Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Revize Elektriky.cz po 10 letech (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 6.01.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Revize Elektriky.cz po 10 letech


Revize Elektriky.cz po 10 letech
Mnoho přátel tohoto portálu přijelo oslavit deset roků online odborné publicistiky. Pozvání přijali nejbližší spolupracující, autoři, přednášející, programátoři, designéři, ale také sami zákazníci. Oslava probíhala v prostorách budovy brněnské redakce v Černých Polích.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 6.01.2009


Původně plánovaná říjnová zahradní párty se pro nepřízeň počasí změnila na "rozvaděčovou". V 19. hodin se sešlo během krátké chvíle několik desítek přátel. Někteří si dobře pamatovali spontánní začátky, na které se nyní s úsměvy vzpomínalo.

Termín této události byl již tradičně těsně před konáním CSE L.P. elektro, kdy se sjíždí Clusters. Období konání jubilejního 50. Mezinárodního strojírenského veletrhu však způsobilo nedostupnost ubytování. Proto také mnoho účastníků přijelo pouze na několik hodin.

K vidění byl skanzen portálu, skutečný rozvaděč telefonní ústředny, který po blíže neobjasněných příčinách skutečně vyhořel. Vše komentoval známý Marek Zahradníček v roli prudiče úředníka, který tuto událost tématicky provázel.

Za portál se účastnili všichni.
Miroslav a Alena Minaříkovi, Radim Novotný a Pavlína Červená. Plus dva z nepopulárních čističů diskusí.

Ve čtyřech krátkých videosnímcích byla připomenuta geneze portálu a v posledním, pátém představeny novinky. Elektrika.TV, KUTIL.elektrika.cz a Elektrika.INFO. Všechny zmiňované projekty jsou výsledkem dlouhodobého vývoje, komunikace s odbornou i spotřebitelskou veřejností. V závěru proběhla blahopřání k dosaženým výsledkům a předání Čestného uznání Elektrotechnického svazu Českého.

Z řad investorů, zákazníků a spolupracujících jsme přivítali ...
... Martina Imricha, Marii Horskou, Jana Hájka, Jiřího Konečného a Zdeňka Macíka, Petra Nasadila, Jana Kučeru, Žanetu Vojtkovou a Františka Bednaříka, Lenku Paryzkovou, Stefana Meyera, Tomáše Hermanna, Jiřího Erlebacha, Jiřího Loudu, Davida Komrsku, Jaromíra Pávka, Jaroslava Mlynáře, Vlastimila Blažka, Víta Nováka, Libora Kubicu, Františka a Martina Rudolfovi ...

z našich předních českých elektrotechniků ...
... Jiřího Hemerku, Michala Kříže, Petra Létala, Jaroslava Moláka...

z odborných novinářů ...
... Jiřího Kohutku, Olgu Valentovou, Stanislava Prchala ...

z členů Clusteru
... Zdeňka Pikharta, Pavla Horského, Josefa Noska, Josefa Pentodu, Jana Fraňka, Radka Červeného, Aleše Dudka, Jaroslava Hasalu, Milana Karvánka, Jiřího Rybníkáře, Pavla Smílka, Petra Doležala, Josefa Drdu, ...

z našich přátel ...
... manželé Lenku a Marka Polanovi, Margitu Boháčovou s Jasmínkou, toho času na mateřské dovolené a Jakuba Pyška, ... a mnoho dalších.


Super fotogalerii naleznete zde! Produkci zajistila Simona Elsnerová.
I přes nevlídné počasí všem děkujeme za krásnou atmosféru našich narozenin.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o. - Novolíšenská 8a, Brno - +420 773 123 100 - redakce@elektrika.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.