Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SEMINÁŘ: Řešení rozvodů v kancelářských budovách a společných prostorech s ohledem na datové rozvody (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 28.09.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SEMINÁŘ: Řešení rozvodů v kancelářských budovách a společných prostorech s ohledem na datové rozvody


SEMINÁŘ: Řešení rozvodů v kancelářských budovách a společných prostorech s ohledem na datové rozvody
Projektujete elektroinstalace administrativních budov? Zajímají vás důležité změny, praktické ukázky, novinky z oboru? Nyní vše na jednom místě. Zveme vás na odborný doprovodný program při Mezinárodním strojírenském veletrhu. Pro čtenáře portálu Elektrika sleva 300Kč. Pro uplatnění slevy zadejte slevový kód a získáte v ceně školení i volnou vstupenka na veletrh.
Komerční sdělení, ze dne: 28.09.2017



Důležité informace, praktické ukázky, novinky z oboru – na jednom místě. LPE vás zve na odborný doprovodný program při Mezinárodním strojírenském veletrhu.


Řešení rozvodů v kancelářských budovách a společných prostorách s ohledem na datové rozvody 5 lektorů má pro vás přichystáno přednášky:

•    Posouzení souběhu vedení nn s datovými rozvodů a slaboproudými vedeními, norma ČSN EN 50174-2 ed2 A2:2015. Návrh lištových a parapetních kanálů, volba stínících přepážek
•    Přepěťové ochrany pro rozvody nn a slaboproud – nové požadavky norem
•    (SPD pro datové rozvody,  MaR a sběrnice technologických zařízeních, ochrana POE, omezení v instalaci ochran, datový tok atd.)
•    Datové rozvody v průmyslu – chyby v návrhu a provedení
•    Pospojování v budovách s informačními technologiemi

11.10. Brno, BVV, sál P4 c+d 
další termíny: 10.10. Ostrava a 7.11. Praha
Plná cena: 950 Kč


Pro čtenáře Elektrika.cz sleva 300 Kč – pro uplatnění slevy zadejte slevový kód elektronaut. V ceně školení je i volná vstupenka na veletrh.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.