Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Reportáž z pátečního firemního dne Elektrocentra v Olomouci (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 5.02.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Reportáž z pátečního firemního dne Elektrocentra v Olomouci


Reportáž z pátečního firemního dne Elektrocentra v Olomouci
Jak to vypadalo na výstavě v Olomouci, kterou pořádal velkoobchod Elektrocentrum trading? V pátek, téměř na poslední chvíli jsme se do Olomouce dostali s iphony abychom zachytili alespoň část této události. Taková událost je velmi dobrou příležitostí pozdravit mnohé přátele. Co bylo k vidění? Kdo přednášel? Podívejte se na naší videoreportáž a pokud jste se účastnili také, sdělte nám v diskusním tématu pod článkem, jak se vám zde líbilo.
Katarina Mišíková, Karel Herma, ze dne: 5.02.2014







V pátek 17. ledna se v Regionálním centrum Olomouc konal již 12. firemní den, který pořádal velkoobchod Elektrocentrum. Vystavovali zde významní dodavatelé tohoto velkoobchodu.

   
Pro větší náhled kliknout!

Sešlo se tu celkem 59 značek, které představily své nejnovější produkty. Nechyběl ani seminář pro projektanty, kde se probíralo ovládání LED osvětlení systémem Osram, řízení osvětlovacích soustav přítomnostními detektory B.E.G., systémy KOPOS se zachováním funkčnosti při požáru, novinky v bezdrátových systémech Enika, nový komunikační systém ABB Welcome Midi, veřejné LED osvětlení – trendy a chytrý návrh soustavy Philips, novinky a změny norem.

    
Pro větší náhled kliknout!

Domácí výstavy velkoobchodů se lokálně většinou těší velké oblibě. Jak se vám líbila tato?


Sdělte nám své zážitky a dojmy
v níže uvedeném diskusním tématu!
 
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.