Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: RE: Všem revizním technikům elektro! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.01.2003
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

RE: Všem revizním technikům elektro!


dovolte mi abych uvedla na správnou míru chybnou informaci a platnosti osvědčení v naší pozvánce na školení revizních techniků......
Tým portálu Elektrika, ze dne: 16.01.2003

Vážení elektrotechnici,

dovolte mi abych uvedla na správnou míru chybnou informaci a platnosti osvědčení v naší pozvánce na školení revizních techniků ve dnech 27. - 29.3.2003, kde došlo k záměně slova oprávnění za osvědčení.

Školení je zaměřeno jak na revizní techniky tak na pracovníky s elektrotechnickou kvalifikací zejména podle §8 vyhl. č.50/1978 Sb., kteří samostatně podnikají, nebo jsou odpovědnými zástupci podle živnostenského zákona u právnických osob (organizací). Cílem je osvojit si nové a změněné technické normy a technické předpisy ( Nařízení vlády), kterých přijímá ČR značné množství každý rok průběžně v jednotlivých měsících.
Je ve vlastním zájmu elektrotechniků průběžně si doplňovat odborné znalosti a býti tak úspěšní na trhu práce a také úspěšně zvládnout případné přezkoušení revizního technika ke 30.6.2005.
K upřesnění připomínám, že tento zákon nabývá účinnosti prvním dnem druhého kalendářního měsíce po dni vyhlášení a tedy od 1.7.2005.

Děkuji za pochopení vzniklé situace

Lenka Přikrylová
jednatelka společnosti L.P.Elektro s.r.o.
 

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.