Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: R4M: Proč mít digitální podobu svého produktu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 6.03.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

R4M: Proč mít digitální podobu svého produktu


R4M: Proč mít digitální podobu svého produktu
Zcela určitě se najdou důvody, proč některé věci do digitálu nepřevádět. Ovšem v dnešní době bychom měli přemýšlet nad tím, které digitalizovat jako první. Pokud máte uvažování koncového spotřebitele, pak se touto problematikou vůbec nezatěžujte. Tato reportáž je inspirativním abstraktem pro všechny, kteří uvažují nad zlepšováním procesů. Tedy kdo podniká, nebo tvoří pracovní náplň svým podřízeným, hledá vše, co by pomohlo ...
Miroslav Minařík, Tým portálu Elektrika, ze dne: 6.03.2020




Proč mít digitální podobu svého produktu?
Rýsovací prkna projektantů skončila ve sběru. Většina textů se dnes tvoří pomocí klávesnice. Digitalizace již dávno změnila mnoho pracovních postupů. Stále však zůstávají nevěřící Tomášové, skálopevně tvrdící, že se jich to netýká. To nevadí. Jiní toho mohou využít.

Podívejme se na dnešní veřejné knihovny (jen některé samozřejmě). Proč asi půjčovna papírových knih všechny knihy digitalizuje? Nejde pouze o skenování a převod z grafického do editovatelného textu. Knihovny všechny produkty opatřují novými rozlišovacími kódy. Samozřejmě nejblíže nám jsou supermarkety, ty využily digitalizace k tomu, aby zrychlily nákupní procesy současně s detailními analýzami chování nakupujících.

Co myslíte? Prorůstá digitalizace i do elektrotechniky? Kde se asi objevuje? Poslechněte si například Leoše Blažka jak popisuje procesy v RITTALu.



Proč by něco podobného měl udělat skladník elektromontážní firmy? Nebo jak třeba uchopí digitalizaci revizní technik? Toto není technický návod jak být úspěšný, to je inspirace, jakým směrem se digitalizace ubírá.
Více reportáží o digitalizaci naleznete zde!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
R4M# Ready for Matrix - , - -

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.