Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: R4M: Jak digitalizace posunula obchodní komunikaci (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 5.09.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

R4M: Jak digitalizace posunula obchodní komunikaci


R4M: Jak digitalizace posunula obchodní komunikaci
Uzavírání kontraktů, či obyčejných zakázek se bez předchozího ujednání neobejde. Dnes se jednoduše použije mobilní telefon. Ale jak to bylo kdysi když byly k dispozici pouze pevné linky, telefonní budky nebo třeba telefonní záznamníky? Dokážete si představit, že byste dnes neměli k dispozici bezdrátové komunikační možnosti a internetové nástroje? Jaký by asi byl návrat faxů, dálnopisů nebo třeba telegramů? Možná patříte mezi ty, kdo takové věci nepamatují a znají je pouze z muzea ...
Miroslav Minařík, Tým portálu Elektrika, ze dne: 5.09.2020



Kdo si z nás ještě vzpomíná na domlouvání obchodu a schůzek ještě před tím, než v roce 1997 nastoupily GSM telefony? Odkud se schůzky sjednávaly? Nikoliv odkudkoliv (auto, domov, dovolená, chata ...), tehdy se chodilo do práce používat firemní pevné telefonní linky. A když už jste se rozhodli někomu zavolat, podmínkou úspěšného spojení byla přítomnost osoby na přístroji volané stanice. A až pak záleželo na obchodních dovednostech. Byla to doba kdy měly telefonní záznamníky velikou důležitost!



Dnešní doba je v porovnání s tehdejší opravdu nesrovnatelná.Digitalizace umožnila vyřizovat firemní nebo soukromé záležitosti kdykoliv a kdekoliv. Ale je to vdy správně využíváno?

Videoseriál R4M (Ready for Matrix) nejen o digitalizaci sledujte zde





Jak se změní obchodní komunkace za pár let?
Budeme vše řešit přes sociální sítě?
Dejte vědět v níže uvedeném diskusním tématu!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
R4M# Ready for Matrix - , - -

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.