Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Volná vstupenka formátu A0? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.11.2002
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Volná vstupenka formátu A0?


Neee! Nezvětšujte je! Stačí černobílá kopie ve 100% velikosti!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 19.11.2002

Jistě víte, že se na tomto serveru dají objednat volné vstupenky na různé akce. Jednou z nich byla i plzeňská Elektra. Vždy stačí vypsat jednoduchý formulář, po jeho odeslání vám přijde zpět e-mailem potvrzení, v jehož obsahu je i adresa volné vstupenky ve formátu jpg.

Ten stačí vytisknout, vypsat a odevzdat u prezence. A právě bychom chtěli návštěvníky upozornit, že vůbec není nutné uvedenou vstupenku tisknout v barevném provedení a ve větším formátu než je 100%. Na obrázku vidíte přijatou vstupenku pořadatelem o rozměru o 90% větším než je jeho velikost a barevném podání vysoce kvalitního tisku.

Pravděpodobně návštěvník použil prohlížeče obrázků ACDSee (nebo podobného) a měl při nastavení tisku nastaveno "Fit to page".

Takže pro příště.... Nemusíte takové volné vstupenky tisknout v přehnané kvalitě. Aby třeba pořízení takové vstupenky nebylo dražší než samotné vstupné. Ovšem pokud nebude mít možnost jiného formátu než A0, určitě nebude pořadateli odmítnuti.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s. - Horní Lán 10a, Olomouc - 588 881 444 - nasadil@omnis.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.