Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Popisovač KROY (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.12.2001
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Popisovač KROY


Pomůcka pro elektromontáže, revize, sklady..... Viděli jsme na výstavě a líbilo se... Zajímavé řešení například pro popisování revidovaných předmětů apod.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 18.12.2001


Na plzeňské Elektře jsme se zastavili u prezentace FS Label a k prezentovaným produktům K.Veselý uvedl:
Kroy tiskárna K 4350 C dokáže vytisknout téměř vše, co chcete, a hlavně kdy chcete! Sami si můžete vyrobit popisy ze speciálních syntetických materiálů, "hliníkové štítky", etikety ze zvlášť připraveného papíru. Dále je možné označit jednotlivé vodiče nebo kabely pomocí smrštitelných dutinek či samolaminovacích přelepů typu „Wire wrap“. Dále je schopna zpracovávat pásy vybraného materiálu až do šíře 104 mm, které sama, díky automatickým nůžkám, nastříhá na požadovaný formát. Můžeme vám nabídnout i materiály vhodné k plombování, holografické pásky a mnoho dalších.

4350.jpg (8783 bytes)

Velikou výhodou je schopnost tiskárny spolupracovat s běžným softwarem „Windows“ pomocí jednoduchého ovladače. Pro přenos dat z profesionálních grafických programů a pro tisk speciálních, již formátovaných etiket, je dodáván vlastní software, který mimo jiné obsahuje škálu čárkových kódů, dva dvoudimenzionální kódy, možnost nastavení alfanumerických sekvencí .

Ukázka popisu zdroje PC.

Pohled na otevřenou tiskárnu.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.