Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

PROTEC.class Katalog nejen nářadí 2012


Document Actions
PROTEC.class Katalog nejen nářadí 2012
A máme tu PROTEC.class podruhé. Sice to není již pouze o nářadí, ale dozvíte se, co vše tato značka ještě skrývá. Jde o elektroinstalační materiál, který se využije na většině staveb. Pokud znáte možnosti a nakupujete právě v distribuční síti této značky, pak máte k tomuto zboží opravdu velmi blízko ...
Igor Nováček, ze dne: 19.12.2012
reklama


Konec roku je vždy takovou rekapitulací, tak i u nás se přebíráme v tom, co bychom udělat v příštím období efektivněji. Proto je tu opět nářadí.

Nějakou dobu sleduji vývoj nářadí na českém trhu. Resp. přesněji asi již dvacet let. Pohybuji se po montážních četách, výstavách, seminářích a veletrzích. Tento článek není analýza všech značek na trhu, ale sdělení o jedné z posledních, která se na našem trhu objevila a věru nevede si vůbec zle.



PROTEC.class je množina různých výrobků

Přes to, že se tato značka dostala do povědomí českých elektrotechniků především jako nářadí, je nutno upřesnit, že jde o větší portfolio. Pod touto značkou nalezneme mnoho elektroinstalačního materiálu, který užijeme prakticky na každé stavbě. Jde o to znát možnosti a vědět, kde tuto značku koupit.

Co vše je pod tímto označením?
  • Upevňovací materiál
  • Úložný materiál
  • Rozvaděče
  • Příslušenství pro elektrické nářadí
  • Nářadí
  • Chemie


Kde to pořídíme
U poboček velkoobchodu Elfetext.

Závěr
Možná se to bude zdát neobvyklé, ale Protec.class nalezneme opravdu pod křídly velkoobchodu Elfetex. Proto nečekejme tento sortiment v jiných Vo sítích, než je tato. Ovšem nic proti ničemu. Síť Elfetex je dost veliká na to, aby se zboží dostalo, kam je potřeba.
Z nářadí nic neukážeme, protože do redakce nic k testování doposud nepřišlo a kolegové z firmy kde pracuji já, odmítají své nářadí propůjčit, když si ho sami zaplatili. :-)

A nějaká chyba v katalogu?
I zde jsme našli nepřesnosti. INBUSový klíč se nepíše s M, protože tam M nemá co dělat. Vysvětlení výrazu INBUS zde. 
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ



FIREMNÍ TIPY
V současné době platí povinnost nechat certifikovat každý rozvaděč, ať už se jedná o malou rozvodnici s jedním modulem nebo velký průmyslový rozvaděč. Neustálým bodem diskuzí mezi odbornou veřejností je pak spor o této povinnosti u malých domovních rozvaděčů, které se prakticky skládají z již certifikovaných komponentů. Přeptali jsme se tedy přímo konkrétních řemeslníků, jaký je jejich názor ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933