Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Profi vánoční dárky pro elektrikáře z K&V ELEKTRO (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 4.12.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Profi vánoční dárky pro elektrikáře z K&V ELEKTRO


Profi vánoční dárky pro elektrikáře z K&V ELEKTRO
Přestože Vánoce jsou především obdobím klidu, míru, odpuštění a pohody u rodinného krbu, jsou také ideální příležitostí k pořízení něčeho praktického, co udělá duši praktika radost. Například nové nářadí, nebo nějaká šikovná pomůcka. S největší pravděpodobností každý technik byl v dětství potěšen konstrukční stavebnicí, která se mohla stát příčinou jeho budoucího povolání. A nyní, kdy přichází období, kdy si lze nostalgicky vzpomenout na okamžiky překvapení a radosti u rozbalování nové hračky, je zde několik tipů, které si můžete přát letos pod stromečkem.
Komerční sdělení, Tým portálu Elektrika, ze dne: 4.12.2020



Zpráva z K&V ELEKTRO ...

Vánoce jsou ideální příležitostí k pořízení nového nářadí, kvalitní montážní lampy nebo zkoušečky. Připravili jsme pro vás několik tipů, které si můžete přát letos pod stromeček.
 




Pokud ještě nevíte, o co si napsat Ježíškovi, kvalitní nářadí je vždy dobrou volbou. Z profi ručního nářadí doporučujeme například univerzální kleště Knipex vhodné pro téměř všechny rozměry klíčů a šroubů, případně kvalitní odizolovací nůž na kabely Knipex.

Dále se podívejte, v jakém stavu je vaše aku vrtačka a další elektrické nářadí, popřípadě jestli je nechcete vyměnit za modernější model. V K&V ELEKTRO můžete vybírat z prověřených značek, jako je DeWalt, Black & Decker nebo Stanley. Dobrým tipem pro profíky i kutily je také nový box na nářadí.
 



Odizolovací nůž na kabely Knipex

Kromě standardního nářadí se vám mohou hodit i další „pomocníci“. Mnoho práce vám usnadní štítkovače značky Brother nebo Dymo. Dále vybírejte z široké nabídky zkoušeček napětí, hodit se vám může například klasická vadaska (Elektroplast SN-4), doporučujeme také univerzální zkoušečku Benning Duspol Digital pro měření všech základních veličin nebo bezkontaktní detektor napětí Fluke VoltAlert.

Pořiďte si také kvalitní vybavení, které vám usnadní vaše montáže. Přenosné LED reflektory doporučujeme vybírat z řady Schneider Thorsman, která nabízí také profi prodlužovací kabely na bubnu.
 



Odolný mobilní telefon iGET Blackview

A speciální tip na závěr. V nabídce K&V ELEKTRO najdete velmi odolné mobilní telefony (IP68) značky iGET, které jsou téměř nezničitelné, takže se o ně na stavbě nemusíte bát. Volit můžete mezi základní tlačítkovou verzi i chytrým telefonem.

Sledujte aktuální vánoční výzvy K&V ELEKTRO zde!




TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
K&V ELEKTRO a.s. - Strakonická 3155/1d, Praha - 257 320 432 - smichov@kvelektro.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.