Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

Produkty známe 15 let, značku ELDON nikoliv


Document Actions
Produkty známe 15 let, značku ELDON nikoliv
Změny v dodavatelích elektroinstalačního sortimentu již nejsou tak časté jako po revoluci. Přesto se dějí. Na trhu se objevuje značka ELDON, která tu byla v zastoupení již několik let, ale nyní vstupuje na trh pod svým jménem přímo. Na hradecké výstavě jsme zastihli zástupce v jejich české premiéře! Odpověděli nám na otázky. Kam značka ELDON svými produkty míří? Ve kterých částech světa lze produkty ELDON použít? Jak je to s technickou podporou značky u nás?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 20.11.2018



Během letošního léta se na našem trhu objevila značka ELDON a v čele s tváří Petra Jahody. Tak jsme se ho na Soneparu zeptali, o čem značka je.



Textový přepis mluveného slova rozhovoru ...


Petr Jahoda
Značka neznámá, ale produkty na českém trhu jsou již 15 let.

Kam značka ELDON svými produkty míří?
Petr Jahoda
ELDON se specializuje na specifický segment trhu. Nezajímají nás bytové rozvodnice, modulární rozvodnice a tyto věci, ale naším typickým zákazníkem případně segmentem trhu jsou výrobci strojů, strojních zařízení a následně výrobci rozvaděčů, ale v oblasti měření a regulace určených do průmyslu apod.

Ve kterých částech světa lze produkty ELDON použít?
Petr Jahoda
Naše výrobky se již historicky obchodují v celém světě, jak jsi zmínil? UL, CSA, tzn., USA, Kanada umíme severské země, Lloydův registr, ruský registr, ropné plošiny, lodě a tyto záležitosti nejen na západě, ale i na východě. Stejně tak umíme komplet Rusko, post sovětské země a státy na východ z Ruska. Takže všude.

Jaká je tvoje role v Česku?
Petr Jahoda
Moje role je vedoucí prodeje těchto výrobků v České republice. Na českém trhu jsem sám, ale ne zcela osamocen, neboť mám svou mateřskou organizaci ve Vídni, kde mám svůj servis + sklad výrobků.

Jak je to s technickou podporou značky u nás?
Petr Jahoda
Technická podpora pro tyto výrobky je maximální, jelikož za mnou stojí výroba, nejsme pouze obchod, tzn., projekční podklady, certifikáty, vše je volně ke stažení na našich stránkách a je to vše dostupné.

Pokud je potřeba, lze se obrátit přímo na centrálu ve Vídni.

Silvia Moar
Pokud si chce někdo popovídat, ať napíše zprávu Někdy i Slováci i Češi píšou anglicky, nebo německy, většnou anglicky, protože si myslí, že jim nikdo nerozumí, ale já jsem tam a rozumím česky, slovensky, polsky, německy i anglicky.

Než se tato značka zahřeje na českém trhu už nyní se můžeme podívat na některé tiskoviny, které byly vydány na podporu projektování obchodu.

Mám před sebou anglický katalog, který podle slov Petra Jahody je právě v překladu.



POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o aktuální
papírový katalog
produktů ELDON
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!


 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 2)
TEXT Z OBLASTÍ


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933