Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Produkty pro měření a komunikaci OEZ 2023 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.07.2023
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Produkty pro měření a komunikaci OEZ 2023


Produkty pro měření a komunikaci OEZ 2023
Přednáška o produktech měření a komunikace na Odborných seminářích OEZ 2023 byla rozdělena na tři části. Úvodem bylo krátké opakování toho, co zaznělo v předešlém období, následovalo téma o energetickém managementu a aktuální související přístroje OEZ. Konkrétně jističe Arion, kompaktní jističe 3VA a analyzátory sítí PAQ. V druhé části byly představeny nové přístroje pro měření a komunikaci, modulární přístroje, pojistky, sběr a vizualizace dat. Tuto část zpracoval Patrik Fišer, produktový specialista a můžete si ji znovu poslechnout zde ...
Komerční sdělení, ze dne: 12.07.2023


Navrhujete přehledový systém o energetických tocích ve vnitřní energetické síti? OEZ představil nové produkty pro měření a komunikaci, které pomohou v řízení distribuce elektrické energie. Cena elektřiny, poplatky za distribuci a tlak na snižování uhlíkové stopy vedou manažery k přehodnocování energetické situace. Monitorování elektrických veličin a systematické zaznamenávání toků a energie je důležité pro efektivní řízení. Přístroje OEZ umožňují měření a analýzu spotřeby, lokalizaci poruch a vytváření energetických zpráv v souladu s normou ISO 50001.


Pro více informací kliknout!

Funkce zahrnují měření proudu, napětí, frekvence, účiníku a výkonu. Produkty umožňují komunikaci a přenos naměřených dat do nadřazených systémů. K dispozici je široká škála produktů včetně pojistek, analyzátorů sítí a komunikačních spínačů. Jsou vybaveny funkcemi měření teploty a bezdrátového přenosu dat.


Pro více informací kliknout!


Nová komunikační rozhraní OEZ umožňují zobrazení naměřených hodnot přímo na místě, nebo přenos dat do nadřazených systémů. V nabídce je také vlastní webové rozhraní pro grafické zobrazení a archivaci dat. Produkty OEZ jsou vhodné pro všechny proudové úrovně a umožňují energetickým manažerům vypracovat zprávy podle ISO 50001.


Záznam této přednášky zde ...



Související katalog "Produkty pro měření a komunikaci" sledujte zde v redakční knihovně!



Všechny přednášky Odborných seminářů OEZ 2023 naleznete zde!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.