Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: MINIREPORTÁŽ: Příprava na přesné měření probíjejícího mostu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.05.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

MINIREPORTÁŽ: Příprava na přesné měření probíjejícího mostu


MINIREPORTÁŽ: Příprava na přesné měření probíjejícího mostu
V pátek 23.5.2008 se na mostě v Řečkovicích sešla skupinka elektrotechnických odborníků. Prozkoumal se most ve výkresech, obchůzkou, provedli jsme desítky dotazů kolemjdoucích. Připravili jsme se na sobotní měření. V ranních hodinách bude na 35 minut vypnuta elektrická trakce Českých drah. Možná na to příjdeme ... !
Tým portálu Elektrika, ze dne: 29.05.2008

Návaznost na předchozí články:

V pátek 23.5.2008 se na mostě v Řečkovicích sešla skupinka patnácti odborníků. Šlo o zkušené praktiky z různých oblastí elektrotechniky. V pátek byla cílem obhlídka mostu a okolí, seznámení s konstrukcí mostu a návrh postupů měření.

Bližším zkoumáním byly objeveny různé anomálie, které v běžných instalacích nejsou přípustné. Co však mohlo způsobovat jevy, které jsou popisovány 8% "pejskařů", zjištěno nebylo. Zjištěné indicie však určitou mozaiku vykreslují. Vzniklo několik hypotéz, které se pokusíme ověřit v sobotu 31.5. v ranních hodinách.

Videosestřih přípravné schůzky.

English version here!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.