Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Přípojnicové systémy Siemens (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 31.08.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Přípojnicové systémy Siemens


Přípojnicové systémy Siemens
Pokud instalované spotřebiče v budově přesahují běžné odběry, které lze realizovat tradičními kabely a uložením, přichází na řadu alternativa rozvodu přípojnicovými systémy. Ty obsahují potřebné potenciály v uzavřeném, bezpečném provedení. Taková řešení jsou typická pro komerční provozy, zvláště tehdy, pokud se uvažují různé provozní změny. Využívají se pro svou konstrukční, bezpečnostní a provozní stabilitu. Užití tohoto principu rozvodů je u nás tradiční a jeho obliba v projektech vůbec nepolevuje ...
Vilém Gracias, ze dne: 31.08.2020



Přípojnicové systémy v tomto technickém sešitu jsou značky Siemens a jsou určeny pro rozvod proudového rozsahu 40-6300A nízkého napětí. Pro ty, kteří podobný systém ještě neviděli, pak pro představu uvedu, že se přípojnicový systém použivá pro přenos velké energie v komerčních, například výrobních prostorech.



Pro více informací kliknout!


Co v technickém sešitu objevíme?
přípojnicový systém SIVACON 8PS 3, přehled přípojnic, systémy BD01, BD2, LD 10, LI 12, LR 14, možnost komunikace u přípojnic, příklady použití, technická data, přednosti přípojnic ve srovnání s kabely ...


Pro více informací kliknout!


Jaké detaily objevíme?
V tomto případě jde o přehledový katalog, v kterém jsou uvedeny základní informace k získání přehledu co vše je součástí systémů a jejich použití. Technické podrobnosti jednotlivých částí zde nenalezneme.


Pro více informací kliknout!


Koho tento sešit bude zajímat?
Staré, zkušené projektanty asi ne. Ovšem existují i noví, mladí elektrotechničtí odborníci. A ti sledují nejen nové trendy, ale i staré, konvenční, chcete-li ověřené metody.

Tento katalog lze prohlížet i zde v redakční knihovně!


TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.