Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: PŘIHLASTE se na Elektrickou spojku 2020! BUDE 11.-13. září (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 17.07.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

PŘIHLASTE se na Elektrickou spojku 2020! BUDE 11.-13. září


PŘIHLASTE se na Elektrickou spojku 2020! BUDE 11.-13. září
Přijměte pozvání na Elektrickou spojku 2020! Letošní osmý ročník je z jara přeplánován na druhý zářijový víkend. Sjíždí se na ni elektrotechnici s Česka i Slovenska, aby se potkali s těmi, co znají z celoroční elektronické komunikace na portálu Elektrika.cz. V tomto případě se můžete těšit na přírodu okolo rekreačního střediska ŽELIVKA. Přijedou opět sami specialisté, ale i celé rodiny! Počítá se totiž se zábavou i pro děti. Využijte nekomerčního formátu promluvit si o své profesi u ohně a správně oroseného piva!
Tým portálu Elektrika, Alena Minaříková, Karel Herma, Miroslav Minařík, ze dne: 17.07.2020



Tento rok je bezpochyby ve znamení nečekaných událostí, zákazů, omezení, nebezpečí, izolace a nakonec elektronické komunikace jako nikdy předtím. Všechny příležitosti, jak se potkat, byly zrušeny. Ostatně i první termín letošní Elektrické spojky byl zrušen z důsledků bezpečnostních opatření před Covid-19. Na letošní podzim se očekává v chřipkové sezóně druhá vlna, ale než začne, máme šanci se za jistých hygienických opatření potkat na Elektrické spojce 2020!

11. - 13. září 2020



Co je přesně Elektrická spojka?
Setkání přátel, příznivců, čtenářů a diskutujících na portálech Elektrika.
Většina účastníků přijíždí v pátek v podvečerních a večerních hodinách. Program dle vlastní chuti, pokud počasí dovolí, plánujeme na pátek posezení u ohně s pivem, špekáčkem.. Sobotní dopoledne necháváme na organizované i neorganizované výlety po okolí nebo oborově zaměřené. Hlavní program začíná ve 14 hodin zahájením, budou probíhat soutěžní disciplíny pro dospělé i děti, proběhne testování znalostí i zručnosti za podpory jídla i pití. Vše v zábavném a dobrovolném duchu. Sponzoři akce se podílí na zajištění občerstvení a svou roli mají také během soutěžního odpoledne. Nečekejte firemní prezentace či přednášky. Ve večerních hodinách budou vyhlášeny výsledky soutěží a proběhne tombola.
Účast je dobrovolná, můžete soutěžit, diskutovat, nebo fandit ostatním a dobře se bavit.
Většina z účastníků jezdí opakovaně, ale nové tváře jsou vždy s radostí vítány.

Cenová kalkulace pro účastníka:
  • pátek až neděle 1600,- bez DPH na osobu/pobyt

S čím lze v rozpočtu akce počítat?
  • ubytování v chatkách s polopenzí od páteční večeře do nedělní snídaně. Večeře bude dle nabídky pro všechny stejná, snídaně formou švédských stolů.

Kudy tudy cestička?
  • RS Želivka, Humpolec
  • Po D1-exit 90 Humpolec - ...



A co děti? Budou si mít kde hrát?
Soutěžní disciplíny jsou většinou koncipovány jak pro dospělé, tak pro děti. Chystáme i další hry a k dispozici je i hřiště rekreačního střediska.



Vzpomínky na předchozí ročníky:

2019


2018
 a další ...

Nic nenahradí všechny zrušené výstavy a veletrhy, ale máme zase šanci se na chvíli potkat ...





Závaznou přihlášku
účasti Elektrické spojky 2020
zašlete
níže uvedeným formulářem!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrická spojka - , - - redakce@elektrika.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.