Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

PŘIHLASTE se na Elektrickou spojku 2020! BUDE 11.-13. září


Document Actions
PŘIHLASTE se na Elektrickou spojku 2020! BUDE 11.-13. září
Přijměte pozvání na Elektrickou spojku 2020! Letošní osmý ročník je z jara přeplánován na druhý zářijový víkend. Sjíždí se na ni elektrotechnici s Česka i Slovenska, aby se potkali s těmi, co znají z celoroční elektronické komunikace na portálu Elektrika.cz. V tomto případě se můžete těšit na přírodu okolo rekreačního střediska ŽELIVKA. Přijedou opět sami specialisté, ale i celé rodiny! Počítá se totiž se zábavou i pro děti. Využijte nekomerčního formátu promluvit si o své profesi u ohně a správně oroseného piva!
Tým portálu Elektrika, Alena Minaříková, Karel Herma, Miroslav Minařík, ze dne: 17.07.2020
reklama


Tento rok je bezpochyby ve znamení nečekaných událostí, zákazů, omezení, nebezpečí, izolace a nakonec elektronické komunikace jako nikdy předtím. Všechny příležitosti, jak se potkat, byly zrušeny. Ostatně i první termín letošní Elektrické spojky byl zrušen z důsledků bezpečnostních opatření před Covid-19. Na letošní podzim se očekává v chřipkové sezóně druhá vlna, ale než začne, máme šanci se za jistých hygienických opatření potkat na Elektrické spojce 2020!

11. - 13. září 2020



Co je přesně Elektrická spojka?
Setkání přátel, příznivců, čtenářů a diskutujících na portálech Elektrika.
Většina účastníků přijíždí v pátek v podvečerních a večerních hodinách. Program dle vlastní chuti, pokud počasí dovolí, plánujeme na pátek posezení u ohně s pivem, špekáčkem.. Sobotní dopoledne necháváme na organizované i neorganizované výlety po okolí nebo oborově zaměřené. Hlavní program začíná ve 14 hodin zahájením, budou probíhat soutěžní disciplíny pro dospělé i děti, proběhne testování znalostí i zručnosti za podpory jídla i pití. Vše v zábavném a dobrovolném duchu. Sponzoři akce se podílí na zajištění občerstvení a svou roli mají také během soutěžního odpoledne. Nečekejte firemní prezentace či přednášky. Ve večerních hodinách budou vyhlášeny výsledky soutěží a proběhne tombola.
Účast je dobrovolná, můžete soutěžit, diskutovat, nebo fandit ostatním a dobře se bavit.
Většina z účastníků jezdí opakovaně, ale nové tváře jsou vždy s radostí vítány.

Cenová kalkulace pro účastníka:
  • pátek až neděle 1600,- bez DPH na osobu/pobyt

S čím lze v rozpočtu akce počítat?
  • ubytování v chatkách s polopenzí od páteční večeře do nedělní snídaně. Večeře bude dle nabídky pro všechny stejná, snídaně formou švédských stolů.

Kudy tudy cestička?
  • RS Želivka, Humpolec
  • Po D1-exit 90 Humpolec - ...



A co děti? Budou si mít kde hrát?
Soutěžní disciplíny jsou většinou koncipovány jak pro dospělé, tak pro děti. Chystáme i další hry a k dispozici je i hřiště rekreačního střediska.



Vzpomínky na předchozí ročníky:

2019


2018
Nic nenahradí všechny zrušené výstavy a veletrhy, ale máme zase šanci se na chvíli potkat ...





Závaznou přihlášku
účasti Elektrické spojky 2020
zašlete
níže uvedeným formulářem!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 33)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Elektrická spojka
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Nové kabelové nosné systémy Jupiter, které jsou vyráběny v Koposu Kolín, se vyznačují mnoha přednostmi ve srovnání s předchozím prodávaným typem žlabů, např. embosováním (prolis kolem perforovaných otvorů ve dně) pro zvýšení tuhosti žlabů ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933