Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Přichází čas instantních elektrikářů?


Document Actions
Přichází čas instantních elektrikářů?
Doba se mění. Nároky trhu také a s tím se mění i dostupní odborníci. Klasických univerzálních silnoproudých elektrotechniků ubývá. V posledních letech se stává velmi atraktivní nabídka některých učilišť, která nabízí rekvalifikace na elektrikáře už za jediný rok. Co si lze představit za nabyté znalosti za tak krátkou dobu?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 24.11.2009
reklama
Snad každý, kdo věnuje svému oboru kus svého života, se poměřuje s jinými. A tak v mnohých případech se setkáváme s naprostým nepochopením tohoto záměru škol. Existuje velmi časté podezření z účelového spojování několika oborů např. vodoinstalatér/elektrikář, kdy škola nabízí rodičům za stejný čas dva obory. S tím nesouhlasí ti, kteří za takovou dobu zvládli jeden z podoborů elektrotechniky.
V tomto krátkém videospotů jsme se zeptali několik elektrotechniků na názor ...

V každém případě zde vzniká informační mezera, kdy odborníci v praxi neznají záměry a předpokládaný výsledek některých škol, které zmiňované obory nabízí. Pokud máte konstruktivní fakta k tomuto tématu, podělte se s námi v níže uvedené diskusi!

Zmiňovanou diskusi naleznete zde ...

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 12)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT



FIREMNÍ TIPY
Pojďme se krátce podívat tam, kde se dnes vychovávají budoucí elektrotechnici. Jaké mají dispozice k úspěšnému studiu elektrotechnického oboru? V jakém prostředí se pohybuje dnešní elektrikářský žák, učeň a student?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933