Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Prázdinová výstava Sonepar v tropech, ale přece!


Document Actions
Prázdinová výstava Sonepar v tropech, ale přece!
Letní tropy přišly v závěru prázdnin zrovna, když se konal letošní ročník populární a tradiční elektrotechnické výstavy velkoobchodu Sonepar. Kupodivu žádná zásadní změna v návštěvnosti se nekonala. Setkali jsme se s přáteli z celé republiky. S mnohými jsme počítali, někteří překvapili. A tak druhá letošní sezóna začala již o prázdninách. Pokud máme popsat informační výtěžnost této události, pak se odpočívalo až doma.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 5.09.2019
reklama


Tradiční elektrotechnická výstava velkoobchodu SONEPAR v Hradci Králové je stále účastníky neoficiálně nazývaná malým Amperem. Důvod je prostý. Událost je za půl roku od největšího elektrotechnického veletrhu v Brně. Dlouhá léta bylo tradicí tuto výstavu pořádat první týden po prázdninách. V září.




Tento rok se však termín o týden uspíšil a událost se odehrála v dětmi oblíbených prázdninových teplotách poslední týden v srpnu. Na vině tomu jsou hokejisti. Zimní stadion je primárně určen hokejistům a až pak jiným komerčním zájmům. Obavy, že bude méně návštěvníků, že se nenaplní představy vystavovatelů přetrvávala do doby než návštěvníci opět zaplnili ochoz a výstavní plochu.



Formát výstavy stejný, novinky výrobců jiné. Tak lze stručně výstavu popsat. Elektrotechnici se rádi sjedou na oblíbené místo v Hradci nejen pro informace o nových produktech, ale pro kontakty s mnohými obchodními přáteli. Návštěvníci mají prostor během výstavy a vystavovatelé večer "U Letců".

Pro potvrzení úspěchu a správnosti poslání nám byla sama přítomnost mnohých osobností z oblasti elektrotechnického obchodu.
 

Pravidelný sobotní přehled novinek a bonusů
z celého portálu Elektrika získáte přihlášením

 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ



Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933