Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Prázdinová výstava Sonepar v tropech, ale přece! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 5.09.2019
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Prázdinová výstava Sonepar v tropech, ale přece!


Prázdinová výstava Sonepar v tropech, ale přece!
Letní tropy přišly v závěru prázdnin zrovna, když se konal letošní ročník populární a tradiční elektrotechnické výstavy velkoobchodu Sonepar. Kupodivu žádná zásadní změna v návštěvnosti se nekonala. Setkali jsme se s přáteli z celé republiky. S mnohými jsme počítali, někteří překvapili. A tak druhá letošní sezóna začala již o prázdninách. Pokud máme popsat informační výtěžnost této události, pak se odpočívalo až doma.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 5.09.2019



Tradiční elektrotechnická výstava velkoobchodu SONEPAR v Hradci Králové je stále účastníky neoficiálně nazývaná malým Amperem. Důvod je prostý. Událost je za půl roku od největšího elektrotechnického veletrhu v Brně. Dlouhá léta bylo tradicí tuto výstavu pořádat první týden po prázdninách. V září.




Tento rok se však termín o týden uspíšil a událost se odehrála v dětmi oblíbených prázdninových teplotách poslední týden v srpnu. Na vině tomu jsou hokejisti. Zimní stadion je primárně určen hokejistům a až pak jiným komerčním zájmům. Obavy, že bude méně návštěvníků, že se nenaplní představy vystavovatelů přetrvávala do doby než návštěvníci opět zaplnili ochoz a výstavní plochu.



Formát výstavy stejný, novinky výrobců jiné. Tak lze stručně výstavu popsat. Elektrotechnici se rádi sjedou na oblíbené místo v Hradci nejen pro informace o nových produktech, ale pro kontakty s mnohými obchodními přáteli. Návštěvníci mají prostor během výstavy a vystavovatelé večer "U Letců".

Pro potvrzení úspěchu a správnosti poslání nám byla sama přítomnost mnohých osobností z oblasti elektrotechnického obchodu.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.