Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Konečně technický sešit do kterého radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to ...
  • Víme, že spotřebiče by neměly být připojeny na jeden obvod tak, aby jejich celkový výkon překročil kapacitu obvodu, jinak může dojít k jejich odpojení z důvodu přetížení. Některé domácí spotřebiče, jako je pračka, sporák nebo myčka nádobí, vyžadují ...

DEHN: Praktický nácvik montáže HVI v dubnu 2023


Document Actions
DEHN: Praktický nácvik montáže HVI v dubnu 2023
České zastoupení značky znovu připravilo praktickou výuku práce s izolovaným vodičem HVI. Skvělá možnost sladit teorii s praxí a nic nepokazit za své peníze. Událost, kde nebudeme s redakčním objektivem určitě chybět! Co vše bude k vidění, vyzkoušení a pochopení? Workshop českého zastoupení DEHN je využíván i dalšími pobočkami ve středoevropském regionu. Přihlaste se včas!
Komerční sdělení, Tým portálu Elektrika, ze dne: 8.03.2023


Teorie je bezesporu důležitá, ovšem bez praxe zůstává teorií. Kdo instaluje hromosvody, stále má přece jen více zkušeností s prací v různých terénech a prostředích. O HVI vodičích se neustále píše, hovoří, ale praktické dovednosti se tím nezískají. K tomu jsou určeny workshopy, tedy raději česky praktické dílny, nácvik. Každý montér dobře ví, že získat drill nějakou dobu trvá. A čím méně špatných pokusů, tím lépe.

Pro větší náhled kliknout!


V dubnu se v Praze na učilišti (Zelený Pruh) chystá právě taková událost, kde si člověk zopakuje teoretické základy a zásady správné montáže.


27.dubna 2023
PRAHA

Zazní:
  • Proč a kdy zvolit izolovanou jímací soustavu
  • Jak správně vyrovnávat potenciál
  • Kde nasazovat svodiče bleskových proudů
  • Co vše se vnější izolovanou soustavou chrání
  • Kdy je izolace pouze vzduchem nedostačující
  • Čím se zamezuje vzniku povrchového výboje

Co bude názorně vysvětleno, prakticky ukázáno a nacvičováno:
  • Zakončení vodičů HVI
  • Stavba hromosvodní soustavy dle zadání

Pro větší náhled kliknout!


Co je důležité zmínit, že při nácviku budou zmiňovány v jednotlivých krocích i časté chyby.  Absolvent workshopu si odnese vysvětlení, že je nežádoucí tvořit hromosvod dvacet let stále stejně, zejména pokud si nikdo nestěžoval. :-)

Proč se účastnit?
Kromě již zmíněného, se při takové události dobře navazují kontakty a vytváří vztahy! A ve finální praxi je mít kontakt na "odborného přítele" ve svém telefonu více než užitečné!




MAXIMÁLNÍ POČET ÚĆASTNÍKŮ DOSAŽEN!
Přihlásit se ale můžete!
Budete informování o dalším termínu!

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEHN s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Jaké problémy mohou nastat při tvorbě projektových dokumentací hromosvodu pro rodinné domy? Je časté, že nízká kvalita dokumentace komplikuje práci realizovních firem? Co obvykle chybí v těchto nedostatečných projektech? Jak důležitá je analýza rizik v projektování hromosvodů? Co všechno by měla obsahovat kvalitní technická zpráva? Je pravda, že někteří lidé nevědí, jak by měla správná dokumentace vypadat, a jsou spokojení jen s několika listy papíru? Jaký rozdíl je mezi zkušenými projektanty a těmi, kteří "podvádějí" v projektování? Co všechno zahrnuje dobře vypracovaný projekt hromosvodu a uzemnění?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933