Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Praktické příklady nevyhovující ochrany před bleskem (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.12.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Praktické příklady nevyhovující ochrany před bleskem


Praktické příklady nevyhovující ochrany před bleskem
Jak nemá vypadat ochrana před bleskem? To ukázal soudní znalec Jiří Kutáč ve své přednášce na několika příkladech nevyhovujících instalací z praxe. Představil případ fotovoltaické elektrárny, u které projektant chyboval již při samotném určení třídy ochrany před bleskem, nebo případ nevyhovující realizace ochrany před bleskem v prostředí s nebezpečím výbuchu. Podrobnosti s ukázkami naleznete v tomto článku s videoklipem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 19.12.2014


Víte, proč dělat ochranu před bleskem podle českých norem nebo co musíte dodržet u systému Faradayovy klece? Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.


O Unii soudních znalců
Občanské sdružení Unie soudních znalců bylo vytvořeno skupinou odborníků z různých profesních oblastí, kteří se snaží přispět k lepšímu fungování práva v České republice. Sdružení vzniklo v roce 2010 s cílem podpořit celoživotní vzdělávání soudních znalců. Unie soudních znalců nabízí všem znalcům, kteří mají zájem rozšiřovat svou způsobilost k práci soudního znalce, kvalitní vzdělávací programy po celé České republice.

Znáte nějaké podobné případy nevyhovující ochrany před bleskem?
Diskutujte s námi v níže uvedené diskusi.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Unie soudních znalců, o. s. - Pod Višňovkou 1662/21, Praha 4-Krč - - jiri.kutac@uniesoudnichznalcu.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.