Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

Celotýdenní certifikační kurs EIB


Document Actions
Článek
....celotýdenní certifikační kurs zaměřený na práci se softwarem ETS a programování systémových elektrických instalací EIB. Celá řada zájemců z ČR již naším prostřednictvím absolvovala takovéto kursy nejdříve v Německu....
Josef Kunc, ze dne: 10.04.2004

Mnozí zájemci opakovaně projevují zájem o celotýdenní certifikační kurs zaměřený na práci se softwarem ETS a programování systémových elektrických instalací EIB. Celá řada zájemců z ČR již naším prostřednictvím absolvovala takovéto kursy nejdříve v Německu, později v Maďarsku a v poslední době v Polsku. I když se řada z nich obávala jazykových problémů, dosud všichni tito účastníci kurs úspěšně absolvovali.

Kurs je naplánován na 40 vyučovacích hodin a je ukončen závěrečným testem, po jehož ukončení obdržíte certifikát "Partner EIB", který Vás opravňuje k projektování, programování a oživování systémových instalací EIB. Cenově zvýhodněné školení (cca 600 EUR) jsme dohodli pro zájemce z České republiky (přihlášené prostřednictvím ABB) v certifikačním školicím centru ve Wroclawi (Polsko). Již potvrzený termín od 26. 4. 2004 do 30. 4. 2004 je již téměř zaplněn (lze ještě doplnit cca 2 osoby). Vzhledem k tomu, že mnohým z Vás se uvedený termín nehodil, dohodli jsme (zatím předběžně) termín další:

od 10. 5. 2004 do 14. 5. 2004.

V ceně kurzovného jsou zahrnuty i příslušné studijní materiály, drobné občerstvení a obědy během školení. Školení bude v polštině, je možná i účast tlumočníka. Jazykovou verzi školicích materiálů lze dohodnout kromě polské také ruskou, německou nebo anglickou. Ubytování a další cestovní náklady si hradí každý účastník školení z vlastních (firemních) prostředků. Podrobnější materiály zašleme přihlášeným zájemcům.
Prosím všechny, kteří mají vážný zájem o toto školení, aby mi to sdělili v co nejkratší době, nejlépe do 19. 4. 2004, abychom mohli pevně zarezervovat výše uvedený termín. V případě většího počtu zájemců můžeme opět dohodnout i další termíny.

Prosím Vás o Vaše kladné reakce co nejdříve. Těším se na naši vzájemnou úzkou spolupráci v oblasti systémových instalací EIB

Poznámka: Pokud se týče informativních bezplatných jednodenních školení, pořádaných naší firmou, zatím jsme nestanovili žádný nový termín.

Ing. Josef Kunc
product manager EIB

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ



FIREMNÍ TIPY
Občas se setkáváme s dotazy, zda ještě vyrábíme "ty" zásuvky a vidlice na jiná napětí než na jmenovitých 250V AC. Odpovědí je, že vyrábíme a dokonce jsme celou řadu inovovali.
Jak všichni víme, na trhu existuje velké množství designů domovních vypínačů a zásuvek. Ovšem napadlo vás již, jak jsou tyto přístroje dostupné pro neodbornou veřejnost?
Podívejte se na vidlice a zásuvky v kaučukovém pouzdru společnosti ABB.  ...gumové vidlice a spojky, jsou zajímavé svou mechanickou odolností a některé z nich také svým poměrně vysokým stupněm krytí před vniknutím cizích těles nebo vody.
Překvapení je tu! Vývoj se nezastavil aneb "Stále stejné, ale přesto nové". Důvěrně známým výrobkem, který prošel kompletním inovačním procesem, je dvojnásobná zásuvka. Nový kvalitní přístroj (16A, 250V AC) typové řady 5513 osazený bezšroubovými svorkami pro průběžnou montáž jistě upoutá každého....
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933