Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: POZVÁNKA: 21. ledna ŽIVĚ o jablečných telefonech s Markem Mikušem (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.01.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

POZVÁNKA: 21. ledna ŽIVĚ o jablečných telefonech s Markem Mikušem


POZVÁNKA: 21. ledna ŽIVĚ o jablečných telefonech s Markem Mikušem
S Markem Mikušem připravujeme na středu 21. ledna další povídání o jablečných pomocnících. Zase uběhl nějaký čas a náš technopark se obměnil. Co máme za neobvyklou postupku hardware? Co používáme za praktický software? Co se dá v nejblížších měsících čekat nového? To vše prozradíme v živém vysílání. A asi tam nebudeme sami ...
Miroslav Minařík, ze dne: 16.01.2015



Pozvánka na
středu 21. ledna ve 20:00
na www.Elektrika.TV

ŽIVĚ o jablečných telefonech s Markem Mikušem. Marek pracuje v telekomunikační společnosti IPEX a spolu jsme zkoumali v New York City celý měsíc jak si na tom vede Apple ve své domovině.


Ve středu ukážeme živě neobvyklou postupku iphones v rukách jejich majitelů. Každý prozradí své oblíbené appky a pozor také to, co mu strašně vadí!


Samozřejmě máme přichystány sv tipy na applikace. Já si připravil především ty praktické, tedy k užitku. Jak znám Marka, ten bude mít určitě i sadu her. A proto nezůstanu pozadu a jednu také představím.



Přes to, že sleduji Appliště, Twitt a další zdroje, rozhodně se nedomnívám, že bych snad měl dokonalý přehled o software, proto jsem zvědavý, co prozradí Marek.

POKUD POUŽÍVÁTE TAKÉ JABLEČNOSTI
můžete do vysílání s námi!
Buď osobně ve studiu v Brně nebo vzdáleně po SKYPE!

Ozvěte se včas!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.