Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: POUČNÉ NOVINY: Fotovoltaické panely na střeše domu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.07.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

POUČNÉ NOVINY: Fotovoltaické panely na střeše domu


POUČNÉ NOVINY: Fotovoltaické panely na střeše domu
POUČNÉ NOVINY začaly kdysi vycházet na stejném papíře a dokonce i ze stejné tiskárny jako naše ELECTRO Times. Za Poučnými novinami stál Jan Hájek se svou skupinou odborníků a také tolik populární KníŠkou. Poučné noviny však nebyly zaměřeny na odborníky. Byly psány jazykem jejich zákazníků, tedy spotřebitelů ...
Jaroslav Borovec, ze dne: 30.07.2012


Poučné noviny se sice nedostaly do každé schránky obyvatel, ale přesto vnímám jejich působení. Sám jsem zažil několik typických situací pro naše spotřebitele.
"Franto, co mi povídáš! Tady to píšou dost jasně ..." říkal chlapík a energicky gestikuloval s titulem jednoho vydání Poučných novin.

Noviny vychází nepravidelně podle toho, kolik se sežene inzerentů k vydání. Distribuce není plošná, ale systematická.  Noviny nejvíce rozdávají sami odborníci svým klientů a jejich známým.

Co noviny uvádí?
Nemusíte se bát, není to pouze reklamní nosič. Jsou publikovány časté domněnky spotřebitelů a vysvětlující pojednání různých situací. Ne všechny technické informace se k lidem dostávají totiž úplné a hru na "tichou poštu" všichni dobře známe. Proto jsou tyto technické listy s obrovskou přidanou hodnotou. Uvádí totiž přirozený informační šum na pravou míru a navíc netechnickým, lidským způsobem.

 

Chcete pro své zákazníky také
POUČNÉ NOVINY?
Zažádejte si o ně a uveďte počet
do níže uvedené objednávky!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.