Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Potrubní systémy pro kabelová vedení uložená v zemi (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.04.2019
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Potrubní systémy pro kabelová vedení uložená v zemi


Potrubní systémy pro kabelová vedení uložená v zemi
Mnohé instalace jsou vystavovány vlivům okolního prostředí, tlak, tření, extrémní teploty. Proto je potřeba dopředu myslet na vhodnou ochranu před jejich poškozením. To je důvod, proč na mnohých stavbách vidíme barevně viditelné kabelové chráničky Kabuflex. Ty slouží k mechanické ochraně kabelů a potrubí a poskytují volný prostor pro budoucí změny a rozšiřování elektrického systému. Protahování kabelů výrazně usnadňuje optimalizovaný vnitřní povrch trubky Kabuflex R plus, ať již při budování elektrického systému v zahradě, při ochraně zásobovacích vedení u domovních přípojek nebo při vysokém tlakovém namáhání pod vozovkami a náměstími.
Jiří Macháček, ze dne: 2.04.2019



Uložení vedení, tedy správné uložení vedení není v některých případech jednoduché ve stylu ctrl+c, ctrl+v. Záleží na mnoha okolnostech, respektive vnějších vlivech konkrétního prostředí a způsobu použití. Jedna věc je určit tyto proměnné a pak zvolit správný prostředek k dosažení žádaného výsledku. K tomu je dobré zalistovat tímto katalogem chrániček ...


Pro více informací kliknout!


Vlastnosti a výhody konstrukčního materiálu Fränkische Röhrwerke se prolínají napříč několika obory. Přičemž málokomu vadí možná universálnost. Tím chci říct, že se občas potkávám s jinými profesemi, které používají stejné chráničky jako my. Něco to má do sebe. Čím méně typů, tím snazší výběr.


Pro více informací kliknout!


Co lze k ochraně kabelů a vedení uložených v zemi z portfólia Fränkische Röhrwerke použít? Nahlédněme krátce na obsah technického sešitu ...

  • Příklady použití
    Domovní přípojka / Systém KabuflexR plus Typ 750, úprava zahrady / Kabuflex R plus a Furowell
  • Normy a předpisy
  • Vlastnosti a výhody
    Trubky Kabuflex, Kabu-Seal, Sada prostupových manžet, Kabu-IN, Kabu-IN DD, Kabu-BV, Furowell
  • Instalace
    Návod k pokládání trubek Kabuflex, návod k montáži těsnicího kroužku Kabu-Seall, návod k montáži Kabu-IN / Kabu-IN DD, základová trubka Furowell


Pro více informací kliknout!


Jaká jsou místa určení?
Venkovní instalace, instalace do země, instalace do stavebních dutin, podpodlahová instalace do mazaniny, instalace do betonu, instalace pod omítku, instalace na omítku, instalace do horkého asfaltu, bez halogenů, low smoke, brání šíření plamene.


Pro více informací kliknout!


Mí kolegové mají s technologiemi této značky letité zkušenosti. Z toho důvodu také tento katalog leží přede mnou. Zajímají vás příklady použití, související normy a předpisy, správná instalace chrániček Kabuflex? Samozřejmě ideální stav je setkání s některým z odborníků Fränkische Röhrwerke v České republice, ovšem nejrychlejší možnost je seznámení se s vydaným katalogem. 
Katalog lze okamžitě prohlížet a prohledávat zde!


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního papírového katalogu chrániček Fränkische Röhrwerke

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FRAENKISCHE CZ s.r.o. - Na Dolech 6, Jihlava - 325655031 - pavel.hermansky@fraenkische-elektro-cz.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.