Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: POLYPROFIL: Sortiment elektroinstalačního materiálu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 20.04.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

POLYPROFIL: Sortiment elektroinstalačního materiálu


POLYPROFIL: Sortiment elektroinstalačního materiálu
Poohlížíte se po vhodném elektroinstalačním materiálu? Potřebujete oceloplechové instalační lišty, tvarovky, nosníky či jiné prvky? Nebo raději dáváte přednost PVC? U společnosti POLYPROFIL máte na výběr...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 20.04.2010

Společnost POLYPROFIL sídlící v Kroměříži se orientuje na výrobu technických vytlačovaných profilů z PVC. V nabídce však lze nalézt například i elektroinstalační materiál z pozinkovaného plechu či svorkovnice.
S uvedenou společností vás více seznámí Jaroslav Frkal, kterého jsme s kamerou zastihli na Elektrotechnice 2009...

Nás především zajímá následující sortiment určený pro elektroinstalace:

U plastových profilů se k výrobě používá samozhášivého PVC s teplotní odolností -5 až +60°C. Vyhovují zkoušce proti šíření plamene dle norem a lze je použít na podklady stupně hořlavosti A-C3. Jsou odolné proti chemicky agresivnímu prostředí. Dostupné v třídě krytí až do IP30.

Plechové elektroinstalační žlaby s příslušenstvím jsou vyráběny z žárově oboustranně pozinkovaného ocelového plechu. Standardní zinkový povlak je 275g/m. Je však možno zhotovit jinou sílu povlaku, stejně jako dodatečný ochranný nástřik plastem pro zvýšení odolnosti proti korozi.

Závěrem uveďme, že společnost POLYPROFIL je držitelem certikátu jakosti ISO9001/2000, její produkty splňují požadované české normy a jsou odzkoušeny EZÚ.

Více informací si můžete pohodlně objednat níže přiloženým formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
POLYPROFIL spol. s r.o. - Elišky Krásnohorské 1140/4, Kroměříž - 573 342 501 - jaroslav.frkal@polyprofil.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.