Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Pohybová čidla společnosti Hager pro použití v interiéru i exteriéru (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 8.06.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Pohybová čidla společnosti Hager pro použití v interiéru i exteriéru


Pohybová čidla společnosti Hager pro použití v interiéru i exteriéru
Společnost Hager nabízí na českém trhu řadu pohybových čidel s mnohostranným použitím. Elektrikáři je mohou využít jak pro domácí, tak i pro průmyslové použití, a to jak v interiéru tak i v exteriéru. Také se mohou rozhodnout, zda použijí pouze standardní funkce nebo komfortní doplňkové funkce. Speciální venkovní pohybová čidla s krytím IP55, lze použít pro spínaní osvětlení komerčních objektů, příjezdových cest ...
Komerční sdělení, ze dne: 8.06.2012

 

Společnost Hager nabízí na českém trhu řadu pohybových čidel s mnohostranným použitím. Elektrikáři je mohou využít jak pro domácí, tak i pro průmyslové použití, a to jak v interiéru tak i v exteriéru. Také se mohou rozhodnout, zda použijí pouze standardní funkce nebo komfortní doplňkové funkce.


Pohybové čidlo EE840

Společnost Hager vyvinula speciální venkovní pohybová čidla s krytím IP55, která lze použít pro spínaní osvětlení komerčních objektů, příjezdových cest či chodníků. U sérií pro standardní použití "Basic" EE 82x a EE 83x je zvláště atraktivní poměr mezi cenou, výkonem i vynikajícími technickými vlastnostmi, které zaručují kvalitní Fresnelovy čočky. V nabídce jsou verze s úhly snímání 140° a 200° pro ovládání světel až do výkonu 1.500W. Časové zpoždění, které může být od 5 sekund do 15 minut, je nastavitelné na přístroji samotném, což se rovněž týká citlivosti na světlo, již lze nastavit prostřednictvím potenciometru v rozsahu od 5 do 1,000 Lux. Snímací rozsah zařízení je 16 metrů. Pohybová čidla jsou vhodná pro montáž na zeď nebo pomocí držáků z nabídky příslušenství je lze instalovat i ke stropu a v rozích.


Pohybové čidlo EE821

Zaručeně nejmodernější jsou pohybová čidla v krytí IP55 sérií "Comfort" EE 85x, EE 86x a EE 87x. Vynikající technické parametry zde opět zaručují vysoce kvalitní Fresnelovy čočky, které pokryjí úhel snímání od 140° do 360° v závislosti na modelu. Pohybová čidla série Comfort mohou ovládat systémy až do 2.300W, avšak díky bezpotenciálnímu kontaktu je lze použít i v extra nízkonapěťových systémech. Všechny funkce se dají celkem snadno nastavit dálkovým ovládáním z nabídky příslušenství, což je zvláště praktické, pokud je třeba naprogramovat více čidel nebo jsou-li umístěna na těžko přístupných místech.


Pohybové čidlo EE850


Pohybové čidlo EE87x

Infračervená pohybová čidla EE 804 a EE 805 s úhlem snímání 360° jsou navržena pro použití v interiéru. Tato zařízení jsou vhodná pro chodby, vstupní haly či sklady, jelikož mají integrovaný stmívač a úhel snímání až do šesti metrů. Praktickou vlastností je, že čas zapnutí a jas dovede snadno nastavit i technický laik. Pohybová čidla lze namontovat na povrch či je zapustit např. do podhledů.


Pohybové čidlo EE805

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Hager Electro s.r.o. - Pražská 238, Zdiby - 281 045 721 - info@hager.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.