Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Pokud narazíte na názvy svítidel HALSPOT I LED, HALSPOT II LED, TUNNEL LED nebo třeba FARMER I LED PRO, pak jde o produkty svatobořické dílny! Svatobořice nejsou zrovna průmyslovou oblastí. Ba naopak, tamní oblast proslavuje Svatobořické čevené ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

PHXC: Nabíjecí kabel do zásuvky pro nabíjení elektromobilů


Document Actions
PHXC: Nabíjecí kabel do zásuvky pro nabíjení elektromobilů
Společnost Phoenix Contact uvádí na trh nabíjecí kabel umožňující nabíjení elektromobilů z běžné elektrické zásuvky v domácnosti i na cestách. Nabíjecí příkon až 3kW umožňuje zcela nabít 18kilowattovou baterii za šest hodin. V případě potřeby mohou uživatelé snížit maximální nabíjecí proud ze 13A na 10, 8 nebo 6A, aby nedošlo k přetížení již plně zatížených rozvodů. Více informací o novém nabíjecím kabelu se dozvíte v tomto článku.
Komerční sdělení, ze dne: 7.11.2014


Díky systému In Cable Control and Protection Device (IC-CPD) podle režimu 2 uvádí společnost Phoenix Contact na trh nabíjecí kabel umožňující nabíjení elektromobilů z běžné elektrické zásuvky v domácnosti a také na cestách.


Nabíjecí příkon až 3kW umožňuje zcela nabít 18kilowattovou baterii za šest hodin. Díky nabíjecímu kabelu jsou elektromobily méně závislé na zvláštní nabíjecí infrastruktuře a zlepšuje se úroveň každodenního využití ekologických vozidel.


Pro větší náhled klikněte!

V Evropě jsou na vozidle k dispozici zástrčky typu 1 a 2. Obě verze jsou k dispozici v infrastruktuře, kde je zástrčka Schuko. Integrované elektronické moduly mají třídu krytí IP67 a jsou odolné vůči teplotám v rozmezí -32°C až +40°C. Dále nabíjecí systém automaticky detekuje poruchy zapojení a v případě výpadku napětí nezávisle restartuje nabíjecí proces. Pokud je to nutné, uživatelé mohou snížit maximální nabíjecí proud ze 13A na 10, 8 nebo 6A, aby nedošlo k přetížení již plně zatížených rozvodů.

Tento článek vyšel také v časopise Elektrotechnika v praxi.



POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
produktů Phoenix Contact zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 6)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

PHOENIX CONTACT, s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933