Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: PHXC: Katalog přepěťových ochran Trabtech 2013 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 20.05.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

PHXC: Katalog přepěťových ochran Trabtech 2013


PHXC: Katalog přepěťových ochran Trabtech 2013
Seznamte se s novým katalogem přepěťových ochran Trabtech 2013. Renomovaný výrobce Phoenix Contact vydal novou verzi technické podpory pro tento rok. V oblasti přepěťových ochran se stále něco děje. Tady snad platí to staré Nerudovo: "Kdo chvíli stál, již stojí opodál ...". Trošku můžeme závidět těm, kteří nevidí přes kopec své vesnice a žijí v blažené neznalosti. Pokud se ovšem zajímáte o světový vývoj blíže, máte náhled zcela jiný.
Igor Nováček, ze dne: 20.05.2013




V oblasti přepěťových ochran se stále něco děje. Tady snad platí to staré Nerudovo: "Kdo chvíli stál, již stojí opodál ...". Trošku můžeme závidět těm, kteří nevidí přes kopec své vesnice a žijí v blažené neznalosti. Pokud se ovšem zajímáte o světový vývoj blíže máte náhled zcela jiný.



Phoenix Contact je jedním z renomovaných výrobců ochran proti přepětí. Jeho produkty bychom odhalili v mnohých značkách rozvaděčových přístrojů, pro které Phoenix vyrábí OEM produkty. Mám před sebou čerstvý katalog Trabtech 2013 ...

Co v katalogu nalezneme?

Hned zkraje katalogu objevíme přehled produktů formou názorných fotografií. Pomocí těchto dvou stránek se rychle zorientujete v celém katalogu. Jednotlivé stránky konkrétních detailů obsahují název, stručný popis, vlastnosti, fotografie, schéma zapojení a v tabulce všechny technické parametry, které potřebujete k výpočtům. Na závěr technických údajů naleznete údaje pro objednávku.


Pro větší náhled kliknout!

V části "Technických informací" nechybí i vysvětlení pojmů. Znalost technické terminologie byla pro elektrotechniky důležitá již od slov profesora Lista. A dnes tomu není jinak. 
Také jsem si povšiml vysvětlivek k výkresům aplikací. V některých katalozích se mají projektanti automaticky dovtípit. Zde je přehledně upozorněno. 


Pro větší náhled kliknout!

Závěr:
Katalog Trabtech je v českém provedení korporátního stylu Phoenix. Ke kvalitním produktům bych neočekával tedy nic jiného, než tomu odpovídající katalog. Palec nahoru.



TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.