Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

PHXC: Výstava Elektram 2012 Hradec Králové


Document Actions
PHXC: Výstava Elektram 2012 Hradec Králové
Výstava Elektram je známa po širokém okolí České republiky. Vystavuje zde mnoho firem s různým typem zaměření. Phoenix Contact ani letos nechyběl na hlavní výstavní ploše a stánek byl obklopen produkty. K vidění bylo mnoho věcí, MARKING system, napájecí zdroje nebo svorky s inteligentní technologií "PUSH IN".
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.11.2012

MARKING system - jednoduchá cesta od inženýringu ke značení aplikace. Se systémem MARKING Phoenix Contact nabízí obecný systém pro popis, počínaje od projektování až po hotový potištěný štítek.

Systém MARKING se člení na tři oblasti:
  • Software
CLIP PROJECT advanced tvoří ústřední software pro vytvoření svorkovnic a jejich popis. Informace o bodech kontaktních míst svorek, kabelech a vedeních i o označování uložené již v systému elektro CAD se přitom přebírají a slouží ke konstrukci svorkovnice a odpovídajícího popisu.

  • Hardware
Ze software pro projektování CLIP PROJECT advanced se popis snadno přenese na tiskárnu klepnutím myši. Nezáleží na tom, zda se rozhodnete pro novou vysokorychlostní tiskárnu BLUEMARK šetrnou k životnímu prostředí, některou z termosublimačních tiskáren nebo pro plotr, pro každý systém potisku je k dispozici široká paleta materiálů k označování.

  • Materiál pro označování
Ať již dáváte přednost jakémukoli systému potisku, pro všechny úkoly označování v oblasti označení svorek, vodičů a přístrojů i v okolí skříně rozváděče můžete využít nejrůznější materiály.



Napájecí a záložní zdroje
Rozsáhlý program nabízí pro každou aplikaci vhodný zdroj napájení: jedno nebo třífázový, pro 24V DC nebo jiná výstupní napětí, s výkony do 1.000W.

Moduly redundance
Moduly redundance oddělují a kontrolují výstupy paralelně zapojených zdrojů napájení a tím zaručují nejvyšší dostupnost Vašeho systému.

Zdroje nepřerušeného napájení
Zdroje nepřerušeného napájení dodávají proud, i když síť vypadne. Rozsáhlý program výrobků UPS nabízí řešení AC i DC pro aplikace v rozvaděčích.

Zásuvky do rozvaděče

Zásuvky s normovanou roztečí 45mm v dvojitém pouzdře 90mm lze rychle připevnit na symetrickou nosnou lištu podle EN60175-35. V nabídce jsou varianty pro různé země.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
PHOENIX CONTACT, s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933