Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: PHOENIX CONTACT: tiskárny řady Bluemark a Thermomark (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.07.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

PHOENIX CONTACT: tiskárny řady Bluemark a Thermomark


PHOENIX CONTACT: tiskárny řady Bluemark a Thermomark
Další generace vysokorychlostní tiskárny s UV technologií se nazývá BLUEMARK CLED. Tiskárna se používá k potisku popisných plastových štítků UniCard pro značení svorek, vodičů a zařízení. Tiskárny Thermomark Card a Thermomark Roll, určené ke značení svorek, kabelů, vodičů i zařízení, využívají pro tisk na popisný materiál termotransferový tisk. Thermomark Card tiskne na plastové štítky UniCard, Thermomark Roll tiskne štítky nebo tepelně smrštitelné ...
Komerční sdělení, ze dne: 23.07.2012

 

Nová tiskárna Bluemark CLED je vybavena technologií UV-LED, zajišťující okamžité vytvrzení nanesené náplně v podobě zkapalněného plastu za pomocí UV záření.

Přednosti tiskárny:

Tiskárna se používá k potisku popisných plastových štítků UniCard pro značení svorek, vodičů a zařízení.
Tiskárny Thermomark Card a Thermomark Roll, určené ke značení svorek, kabelů, vodičů i zařízení, využívají pro tisk na popisný materiál termotransferový tisk. Thermomark Card tiskne na plastové štítky UniCard, Thermomark Roll tiskne štítky nebo tepelně smrštitelné návleky, umístěné na rolích. Obě tiskárny mají dotykový LCD displej, kompaktní rozměry a dají se snadno přenášet. Tiskárny se připojují k USB portu počítače, čímž je zajištěna snadná instalace.


Tiskárny Bluemark a Thermomark

Tiskárny komunikuji s vlastním projekčním a značícím softwarem Clip Project, který umožňuje snadnou výměnu dat a je součástí dodávky těchto tiskáren.

Více informací o tiskárnách naleznete zde.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
PHOENIX CONTACT, s.r.o. - Dornych 47, Brno - 542 213 401 - obchod@phoenixcontact.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.