Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

PHXC: Konstrukce strojů


Document Actions
PHXC: Konstrukce strojů
Ptáte se, co má Phoenix Contact s konstrukcí strojů? Přesto, že značka nemá v předmětu podnikání výrobu "ozubených kol", v jeho portfóliu naleznete mnoho prvků, které jsou v konstrukci tohoto typu zařízení obsaženy. Vývoj mechanické i elektrické části stroje by měl být správně synchronizován, aby byl výsledný efekt výkonný a bezpečný. Phoenix Contact přichází s komplexním řešením právě zmiňované elektrické části. Seznamte se s možnostmi právě zde ...
Jiří Macháček, ze dne: 25.06.2014


Dnes se podívejme na pestrou a barevnou informativní brožuru PHOENIX CONTACT s názvem Konstrukce strojů, výrobky pro váš úspěch.

Proč dnes brožura nikoliv katalog?
Je pravdou, že je u nás zvykem psát o konkrétních oborových katalozích. V tomto případě děláme vyjímku. Tento dokument je rozcestníkem pro další katalogy a hlavně informativní materiál pro konstruktéry a projektanty strojů ...


Technické provedení
Technická brožura má pouze 35 stran, není tedy o mnoho silnější než školní sešit A4. Barevný lakovaný papír je sešit dvěma sponami, což je k účelu informační brožury plně dostačující.


Pro větší náhled kliknout!


K obsahu
Na prvních listech se dozvíme základní informace o společnosti, o její filozofii a pár vět o tom, proč používat výrobky právě od PHOENIX CONTACT. Co se týče rozdělení tématických informací, je téměř vždy jedna dvoustrana věnována jednomu tématu. Je zobrazen velký obrázek nebo je dvoustrana s barevným tématickým pozadím s textem v malých okéncích popisující danou problematiku.

Jak je tedy v tomto případě produktové portfólio rozděleno?
  • Partner pro konstrukci strojů
  • Funkční bezpečnost
  • Dostupnost strojů
  • Monitorování strojů celosvětově
  • Projektování a značení
  • Snížená doba výroby
  • Snížení rozmanitosti a nákladů na skladování
  • Modulární konstrukce strojů
  • Celosvětový servis a podpora


Co mne zaujalo?
Jednoduchá konfigurace bezpečnostní techniky. Software SAFECONF nabízí všechny nástroje pro snadnou a normám odpovídající konfiguraci bezpečnostní logiky na jednom rozhraní.


Pro větší náhled kliknout!


Vyhněte se prostojům stroje. Aneb jak řešit strojní prokrastinaci ... Chytrá ochrana motorů CONTRACTON spojuje ochranu proti pod i nadproudu v jednom zařízení. Tím ošetříte všechny kritické stavy. S komplexním managementem pro motory docílíte efektivního monitorování a kompletní ochrany v případě poruchy pohonu.

Pro koho je vlastně tato brožura určená?
Určitě ne všem. Pokud by záleželo na mém určení, pak bych tuto publikaci směřoval na projektanty elektro, resp. konstruktéry strojních zařízení. Jak jsem uvedl, jde o rozcestník. Jde o integrující dokument, který prozrazuje co všechno jedna značka dodá k efektivnímu celku.


Pro větší náhled kliknout!


Můj závěr
Člověka znalého sortimentu Phoenix Contact tato brožura neosloví. Pokud ovšem znáte pouze některou část výrobního portfólia PHXC, pak vám tato publikace ušetří mnoho listování objemnými katalogy. Ideální stav je mít tuto brožuru otevřenou před sebou a na telefonu některého z produkťáků, kteří k jednotlivým částem podají patřičné upřesňující informace.

Proto v níže uvedené objednávce naleznete neobvykle mnoho variant.

 

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si vybrat vhodné
papírové technické podklady Phoenix Contact
ZAŽÁDAT NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

PHOENIX CONTACT, s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933