Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: PHXC: FAME rychlý a modulární systém pro měření a manipulaci (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.11.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

PHXC: FAME rychlý a modulární systém pro měření a manipulaci


PHXC: FAME rychlý a modulární systém pro měření a manipulaci
Novinka Phoenix Contact na veletrhu AMPER 2013 získává ocenění na slovenském ELO SYSu 2013. Umožňuje rychlé měření před samotným schválením dokončené montáže a následné pravidelné testování v průběhu provozování. Zkušební technik nemusí otevírat dveře rozvaděče, čímž se snižuje nebezpečí neoprávněné/nechtěné manipulace s ostatními systémy.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 22.11.2013



FAME: Zkušební systém pro ochrany a sekundární technologie. Nový modulární systém kontroly a měření proudových transformátorů FAME umožňuje rychle a bezpečně provést všechny zkoušky měřících převodníku.
 


FAME slouží ke zlepšení manipulace s měřící soupravou. Automaticky vytvářený zkrat transformátoru a provedení s ochranou proti dotyku poskytují maximální bezpečnost při měření. Testovací zásuvky jsou zabudovány přímo do dveří rozvaděče.

FAME umožňuje rychlé měření před samotným schválením dokončené montáže a následné pravidelné testování v průběhu provozování. Zkušební technik nemusí otevírat dveře rozvaděče, čímž se snižuje nebezpečí neoprávněné/nechtěné manipulace s ostatními systémy.

Souběžné použití příslušenství systému CLIPLINE complete snižuje náklady na montáž a skladování.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o aktuální katalog FAME
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
PHOENIX CONTACT, s.r.o. - Dornych 47, Brno - 542 213 401 - obchod@phoenixcontact.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.