Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Edmund Pantůček o EMC a reálných rizicích (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 8.09.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Edmund Pantůček o EMC a reálných rizicích


Edmund Pantůček o EMC a reálných rizicích
Soudní znalec v oboru elektrotechnika Edmund Pantůček nabízí poradenské a znalecké služby, spolupráci při přípravě projektů či stavební dozor v oblasti elektrotechniky a protipožární ochrany. Na AMPERu 2014 promluvil o tom, co plánuje dělat v budoucnu, kdo je jeho typickým klientem, jaké služby nabízí, jaká školení plánuje, kde na něj nalezneme kontakt nebo jaký je rozdíl mezi prací soudního znalce a jiných odborníků. Sledujte článek s videem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 8.09.2014



Edmund Pantůček hovořil na AMPERu 2014 o EMC a práci soudního znalce v oblasti elektrotechniky. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.





Kdo je Edmund Pantůček
Edmund Pantůček vystudoval VUT a Brně. Je soudní znalec v oborech elektronika a elektrotechnika. Sedmnáct let pracoval ve firmě Phoenix Contact, mimo to se zabýval zaváděním výpočetní techniky a pracoval u přenosové soustavy ČEZ. Nabízí poradenské a znalecké služby.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.