Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

PHXC: Dálkový přístup k energetickým datům


Document Actions
PHXC: Dálkový přístup k energetickým datům
Energetická data pořízená produkty Phoenix Contact EMpro lze nyní monitorovat a analyzovat prostřednictvím webového rozhraní. To umožňují dva nové ethernetové komunikační moduly s integrovaným webovým serverem, které umožňují rychlou a snadnou integraci měřicích zařízení do stávajících ethernetových sítí. Webový server poskytuje přístup k nejdůležitějším parametrům elektrických ...
Komerční sdělení, ze dne: 11.09.2012


Energetická data pořízená produkty Phoenix Contact EMpro lze nyní monitorovat a analyzovat prostřednictvím webového rozhraní. To umožňují dva nové ethernetové komunikační moduly s integrovaným webovým serverem, které umožňují rychlou a snadnou integraci měřicích zařízení do stávajících ethernetových sítí.

Webový server poskytuje přístup k nejdůležitějším parametrům elektrických strojů a zařízení, včetně proudu, napětí, výkonu, energie a harmonických. Tímto způsobem lze také konfigurovat zařízení pro měření energie v řídicím centru a nastavit ukládání měřených dat a generování alarmových zpráv dle požadavků dané aplikace.

Nová ethernetová brána RS485 umožňuje přístup k různým měřicím zařízením přes jednu IP adresu, pokud je EMpro MA600 integrováno v ethernetové síti jako zařízení typu master. Všechna ostatní zařízení se do sítě připojují přes bránu jako zařízení typu slave.

Produkty EMpro jsou tím správným řešením pro každou měřicí aplikaci – od jednoduchého sběru dat z lokálních stanic prostřednictvím kompaktních lištových EMpro MA250 po měření napájení energií až do 700V AC prostřednictvím měřicího zařízení pro čelní panely EMpro MA600.

Více informací naleznete zde.
 

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
PHOENIX CONTACT, s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933