Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: PANASONIC: CD se software EPS a důležitou technickou podporou (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.07.2006
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

PANASONIC: CD se software EPS a důležitou technickou podporou


PANASONIC: CD se software EPS a důležitou technickou podporou
Zajímají vás systémy požární signalizace? Kromě instalačního software a sešitů technické podpory naleznete na CD informace o velice zajímavé technologii pro špatně dostupná osvětlovací tělesa, umístěná ve velkých výškách ...
Vilém Gracias, ze dne: 21.07.2006

Pokud se profesně zajímáte o elektronické požární systémy, pak vám určitě nesmí uniknout tyto produkty Panasonic. Aniž bych byl zainteresován na distribuci, musím říci, že během sedmi dnů, co toto CD vlastním, jsem jej už několikrát kopíroval.

Podívejme se co na tomto nosiči tedy nalezneme ...

Po vložení do mechaniky se objeví dialogové okno, které vás nenutí do žádné instalace. To je dobrá zpráva. Další je skutečnost, že všechny informace lze nalézt  ve formátu pdf. Pokud vás tedy osloví pouze některé části, stačí vykopírovat a uložit na disk. Nechybí instalace Acrobat Readeru.

Základní menu oznamuje, že máte před sebou instalace software EPS Panasonic EBL 128, 512 a 1000. Co bude v mnohých případech zajímavější jsou přiložené technické datasheety v pdf.

Pokud tedy kliknutím dostanete na dokumentaci, objeví se vám menu s nabídkou katalogových listů, návody k obsluze a údržbě, pokyny k projektování a instalaci, web server, externí tablo, výkresy ...

Zde máte možnost kliknutím stažení dvou ukázek pdf souborů ...

Pokud vás opravdu zajímají datové sešity na technické podpory, ty naleznete pod dalším tlačítkem, které zobrazí adresáře z kterých si vyberete z české nebo anglické verze. Například EPS externí napájecí zdroj, obecně, mód nabíjení, vstupy, výstupy, konektory, nastavení, použití ...

V českém adresáři naleznete podobných sešitů 38.
Vzhledem k tomu, že se jedná pouze o pasivní technickou pomoc a aktivně se vám věnuje při návrhu instalací specializované zastoupení, pak zřejmě není co podstatného tomuto CD vytknout.

Navíc obsahuje informace i o systému Luxlift, což je zajímavá technologie! O to však v jiné recenzi ...

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.