Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Vylovte si materiál! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.08.2002
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Vylovte si materiál!


Na výstavách, můžete často vidět utopený materiál v akváriích. Navíc ještě vodou probublává kyslík aby uspíšil korozi....
Tým portálu Elektrika, ze dne: 12.08.2002

Výrobci elektromateriálů, které mají vysoké krytí IP už přišli na to, že pouhým ukazováním certifikátů různých renomovaných zkušeben, zákazníka na svou stranu nedostanou. Opravdu není nad praktickou ukázku toho, jak je materiál odolný různým vlivům.

Nejedná se o akvarijní příslušenství. Ani třífázová zásuvka, či maják by se ke "skalárám" moc nehodil.

Uvedené záběry jsou z mnichovského Eltecu, kde jsme se těchto vystavovatelů zeptali, zda je možné tyto produkty skutečně aplikovat. Byli jsme ubezpečeni, že materiály prošly náročnými testy a jejich deklarované vlastnosti jsou stoprocentní.
Protože jsme chtěli vědět jak dalece mluví pravdu, kolega jednoho vystavovatele vyfotil, vzal si jeho iniciály a pak jsme mu oznámili, že na základě jeho výkladu zkusíme takovou vidlici se zásuvkou vhodit na koupališti do bazénu. Představte si, že najednou zrudl a začal vyprávět něco o tom, že je pouhý zaměstnanec.... Uklidnil se až po té, co jsme jej ubezpečili, že jde pouze o vtip, fotky a záznam před ním smazali.

Co z to vyplývá?
Ne každá propagace produktů musí být vždy správně pochopena. Jak jsme zde již psali, kdyby se měl člověk řídit pouze reklamami kolem sebe, tak by mu mohly ke šťastnému životu stačit pouze žvýkačky, prací prášky a pro svou bezpečnost si nakoupit hromadu vložek.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.