Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OSVČ aneb Jak se uživit a mít čisté svědomí (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 1.06.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OSVČ aneb Jak se uživit a mít čisté svědomí


OSVČ aneb Jak se uživit a mít čisté svědomí
Jak začít podnikat v oboru elektro jako Osoba samostatně výdělečně činná, když po ukončení odborné školy chybí praxe, a jak se v tomto oboru slušně uživit? S tím se v rozhovoru z veletrhu AMPER 2015 snaží poradit dlouholetý praktik (sám vyučený elektrotechnik, revizní technik a soudní znalec) Miroslav Šnobl a ředitel VOŠ a SPŠ elektrotechnické Františka Křižíka Miloš Kodad.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 1.06.2015


Jak uspět jako OSVČ v oboru elektro?



O VOŠ a SPŠ elektrotechnické Františka Křižíka
Škola byla založena v roce 1945. Má přibližně 500 žáků, tedy asi 25 tříd. Zřizovatelem je město Praha. Škola připravuje žáky pro práci v elektrotechnice, v oblasti informačních technologií a výpočetní techniky a pro studium na vysoké škole. Absolventi ale nacházejí široké uplatnění i v mnoha dalších oborech, jako jsou například automatizace a komunikace.

Kdo je Miroslav Šnobl

Miroslav Šnobl je revizní technik a soudní znalec. Nabízí elektroinstalační, plynařské a stavební práce. Realizuje školení a zkoušky elektrikářů. Instaluje domovní i průmyslové kotelny, automatické kotle, teplovodní i elektrické podlahové vytápění. A provádí revize plynových zařízení vysokého i nízkého napětí.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.