Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

OS-KOM: Napájení pohyblivých strojů a zařízení


Document Actions
Článek
Napájení pohyblivých strojů a zařízení vč. rotačního přenosu proudů a signálů. V širokém portfóliu najdete kabelové vozíky pro pojezd, uzavřené kryté koleje, pružinové a motorové navíjecí kabelové bubny, průmyslové konektory, kroužkové sběrače nebo například rotační translátory ...
Komerční sdělení, ze dne: 10.07.2006
reklama

Společnost OS-KOM spol. s r.o. nabízí uživatelům širokou paletu komponent pro přenos energie a dat pro mobilní spotřebiče, které umožňují alternativní řešení napájení a přenos signálů i dat pro velké množství různorodých zařízení.

Kabelové vozíky pro pojezd v C-profilu firmy Brinkmann
Jsou vhodné pro ploché resp. kruhové kabely a hadice. Kabelové vlečky lze přizpůsobit konkrétní aplikaci, umožňují řešit přívod energie pro přímé, kruhové a obloukové dráhy vč. možnosti nerezového, kyselinám odolného a nevýbušného (Ex) provedení.

MOBILIS ELITE pro 20 A - 200 A firmy FELS
Uzavřená krytá trolej, která se vyznačuje následujícími přednostmi:

  • Stabilita - vynikající tuhost lehkého pláště, díky optimalizované buňkové struktuře s vysokým el. odporem
  • Rychlá montáž - závěsů s následnou instalací troleje pouhým zasunutím
    - propojení pomocí předmontovaných šroubových spojů, bez protahování měděných pásků
    - příslušenství, tj. krytů propojení a napájení, bez použití nářadí
  • Údržba - snadná výměna uhlíků

MOBILIS Movit pro 315 A, 450 A a 630 A firmy FELS
Jednopólová izolovaná trolej splňuje požadavky norem CEI 60439-2 a EN 60204-32 - Krytí: IP 23 podle CEI 60529. Maximální provozní napětí: 750 VAC – Přípustná teplota okolí: -30°C až +55°C. Odolnost proti zkratu.


Pružinové navíjecí kabelové bubny firmy Cavotec


Motorové navíjecí kabelové bubny firmy Cavotec

Průmyslové konektory firmy Cavotec
Svou robustní konstrukcí umožňují použití v drsném a obtížném prostředí, jako jsou doly, stavby tunelů, ocelárny, železnice, přístavy a přepravní terminály. Řada nízkého napětí je určena pro 100A až 600A a 1kV s elektrickým nebo mechanickým zablokováním vč. vícepólových provedení až do max. 50 pólů. Vysokonapěťová typová řada je určena pro napětí až 15kV a proudové zatížení až 500A.

Kroužkové sběrače firmy Cavotec
Výrobní program zahrnuje několik typových řad zakrytovaných (IP66) i otevřených kroužkových sběračů pro přenos silových proudů do 300A, povelových a datových signálů. Jednotlivé typové řady lze sestavovat do kombinovaných provedení umožňujících přenášet všechny typy proudů a signálů. Ve výrobním programu jsou také kroužkové sběrače pro nn napětí do 1kV a 4800A a vn napětí 3 až 10kV vč. speciálních provedení.

Rotační translátory Mercotac
Translátory MERCOTAC umožňují rotační přenos datových signálů a proudů, vyznačují se kompaktní konstrukcí, vysokou spolehlivostí (i v agresivním prostředí) a bezporuchovým a bezpečným přenosem.

Oblasti použití rotačních translátorů MERCOTAC jsou např.: měřidla, antény, audio, video, balicí stroje, kabelové bubny, tiskařské stroje, rotační pracovní stanice, roboty, manipulační systémy, textilní stroje, průmyslová televize, hornictví, lékařská technika, solární energetika.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933