Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OS-KOM: Rádiová dálková ovládání Cavotec Micro Control (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.05.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OS-KOM: Rádiová dálková ovládání Cavotec Micro Control


Potřebujete při manipulaci s jeřábem zobrazit váhu břemene přímo na displeji vysílače? Chybí vám možnost jeřáb zpomalit při aktivaci koncového spínače? Lze vybavit ELDRO regulací samotný přijímač dálkového ovládání? Podobné záludnosti jeřábových aplikací bleskově vyřeší rádiová dálková ovládání Micro Control firmy Cavotec ...
Komerční sdělení, ze dne: 21.05.2010


Tato ovládání disponují některými unikátními vlastnostmi nebo funkcemi, které pokud nejsou jedinečné, určitě stojí za pozornost:


MC-2-3, základní tlačítkový vysílač


MC-2-5 detail displeje

Standardem nadále zůstávají vlastnosti, na které jsou uživatelé rádiových dálkových ovládání zvyklí:


MC-3-6, větší typ joystickového vysílače

Společnost Cavotec Group zastupuje firma OS-KOM spol. s r.o. od roku 2001. Zákazníkům dodává pružinové a motorové navíjecí bubny, kroužkové sběrače nebo rotační translátory. Dlouhodobou spoluprací se sortiment nabízeného zboží postupně rozrostl o průmyslové konektory, hadicové navíjecí bubny, letištní techniku a v současné době o rádiová dálková ovládání Micro Control.


Přijímač, jsou zde patrná výstupní relé i stavový displej

Firma Micro Control byla založena v Norsku v roce 1984, od roku 2004 je součástí celosvětového koncernu Cavotec Group. Díky tomu je zajištěna celosvětová servisní i distribuční síť. Vývoj a výroba je rozložena podle typů mezi dceřiné firmy v Norsku a Německu.

Firma OS-KOM spol. s r.o., která je v oboru známá i jako obchodní zastoupení výrobce RDO Hetronic, tímto krokem rozšiřuje svoji paletu RDO, čímž dokáže zákazníka lépe obsloužit, respektive pro něj najít optimální řešení!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.