Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Rozvaděče bez obav. (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 26.02.2003
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Rozvaděče bez obav.


elr_ces03_5.jpg
Rozvaděče v různých provedeních tradičně prezentuje západočeská společnost ELROZ. Tentokrát byli k zastižení na druhém Celostátním setkání elektrotechniků, které probíhalo na brněnském výstavišti.
ze dne: 26.02.2003

Firma ELROZ a.s. prezentovala své produkty na 2.Celostátním setkání elektrotechniků 4.-6.2.2003 v Brně. V nabídce jsme objevili např. tyto výrobky, oceloplechové rozvaděče, určené pro rodinné domy, činžovní domy, stavební firmy, nebo pro rekonstrukce panelových domů.

 

Firma ELROZ a.s. má ve své nabídce staveništní rozvaděče určené pro použití na stavbách. Nabízí několik typů, rozvaděč na obrázku je staveništní rozvaděč bez měření, typ SRO.

 

Značnou část produkce oceloplechových rozvaděčů tvoří elektroměrové rozvaděče NER.
Tyto rozvaděče nabízí firma ELROZ včetně požární odolnosti EW 30.

 

Občanům, kteří uvažují o stavbě rodinného domku, nabízí firma ELROZ rozvaděč RE 21M. Jedná se o oceloplechový rozvaděč, vybaven třífázovým elektroměrem, a spínačem FMX pro noční sazbu. Je opatřen bílou práškovou barvou KOMAXIT

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELROZ a.s. - Plesná čp.278, Plesná - 354 596 534 - obchod@elroz.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.