Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Plzeň ELEKTROFEST 2003 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 26.09.2003
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Plzeň ELEKTROFEST 2003


efst3.jpg
Tradiční podzimní elektro akce v Plzni letos prodělá několik výrazných změn, od kterých si pořadatelé slibují všeobecné zkvalitnění projektu.
Petr Nasadil, ze dne: 26.09.2003

Tradiční podzimní elektro akce v Plzni letos prodělá několik výrazných změn, od kterých si pořadatelé slibují všeobecné zkvalitnění projektu.

Tou první je zkrácení doby trvání veletrhu ze tří na dva dny. Kromě časové i finanční úspory to vystavovatelům nabídne také možnost intenzivnějšího kontaktu s odbornou elektro veřejností plzeňského regionu.

Další změnou je po třech letech opětovné spojení pořadatelské společnosti Omnis Olomouc a největšího západočeského velkoobchodu Elfetex. Ten nebude tak jako v posledních 2 letech pořádat svou vlastní podzimní housemesse, ale spojí své síly a energii s Omnisem coby generální partner Elektrofestu. Již dnes je jasné, že počet vystavovatelů stoupne z loňských 58 na minimálně 80 firem. Vzhledem ke sloučení dvou dominantních elektro akcí v Západních Čechách do jednoho místa a termínu a koordinované širší propagaci Omnis-Elfetex jsou optimistické také předpovědi počtu návštěvníků 9. Elektrofestu Plzeň.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.