Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: MOSER, výsuvné energetické sloupky (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 5.09.2001
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

MOSER, výsuvné energetické sloupky


mosermik.jpg
Podrobné informace o plánování a instalaci těchto sloupků v praxi. Přívody energií přímo ke spotřebiteli bývají často docela oříškem. Tedy jak dovést energii tam, kde ji potřebujeme a přitom aby neutrpělo vedení nebo lidé pohybující se v blízkosti.
Miroslav Minařík, ze dne: 5.09.2001

Přívody energií přímo ke spotřebiteli bývají často docela oříškem. Tedy jak dovést energii tam, kde ji potřebujeme a přitom aby neutrpělo vedení nebo lidé pohybující se v blízkosti.

Na tuto otázku začala odpovídat jedna německá firma Moser Systemelektrik již před třiceti léty. Postupným vývojem dovedla svůj produkt k fantastické dokonalosti. Řešení jak připojit např. obchodní kiosek uprostřed rozsáhlého náměstí na vodovodní řád, odpad, elektřinu.... dnes již není problém. Přičemž při momentálně nevyužitém prostranství, mohou takový sloupek přejíždět nákladní vozidla, může na něj pršet, sněžit... i mráz tento interface nedostane! Sloupek totiž obsahuje topné tělísko, které udržuje vnitřní klima v provozuschopném stavu. V případě použití stačí lehce zatočit klikou a ......

Samozřejmě instalace takového sloupku vyžaduje přesnost a systematičnost již při plánování. Proto Moser navrhuje zbytečně nespěchat a raději dopředu projednat všechny možnosti a využití tohoto zařízení. Již podle vzhledu je jasné, že takové zařízení se instaluje na delší dobu, proto je vhodné také vědět, že Moser Systemelektrik má zastoupení ve všech evropských zemích a v Česku v Praze a Brně.

Pokud si myslíte, že se takové zařízení uplatní ve vašem okolí, nebo máte přímo tip na projekt, objednejte si technickou podporu

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DDA spol. s r.o. - Šámalova 307/25, Brno - +420548211280 - info@dda.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.