Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Omnis: Jaký byl Aspera Elektrofest v Jihlavě? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 27.02.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Omnis: Jaký byl Aspera Elektrofest v Jihlavě?


Omnis: Jaký byl Aspera Elektrofest v Jihlavě?
Pořadatelská společnost Omnis pokračuje ve své sérii veletrhů. Tentokrát se zástupci více jak 50 společností z celé republiky sešli v kulturní domě v Jihlavě, kde své výrobky a novinky prezentovali po dobu dvou dní. Více informací zde ...
Pavlína Červená, ze dne: 27.02.2009

Pořadatelská společnost Omnis pokračuje ve své sérii veletrhů. Tentokrát se zástupci více jak 50 společností z celé republiky sešli v kulturní domě v Jihlavě, kde své výrobky a novinky prezentovali po dobu dvou dní. Celá akce proběhla za podpory velkoobchodu s elektromateriálem Aspera.

Dvoudenní veletrh Aspera Elektrofest v Jihlavě, který se konal ve dnech 25. - 26. 2., je poslední před největším veletrhem nejen jarního období, ale celého roku vůbec - AMPEREM. Vystavovatelé tak měli dobrou příležitost ještě doladit poslední detaily a připravit se na týdenní maraton.

Návštěvnost se pořadatelé snažili zvýšit nejen obvyklým "lidovým" vstupným, ale také u nás zatím ojedinělou akcí, a to lahví vína pro ty, kteří se včas registrovali. Více zde ....

Během dvoudenní výstavy probíhal i doprovodný program společnosti L.P.Elektro na téma "Revize a kontroly el. spotřebičů a svářeček" první den a druhý den "Hromosvody 2009 - Praktické montáže a revize.

Na další akci společnosti Omnis se můžete opět těšit na podzim, kdy proběhnou veletrhy v Plzni, Praze nebo Mostě.

Krátký sestřih z Jihlavy sledujte zde:

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s. - Horní Lán 10a, Olomouc - 588 881 444 - nasadil@omnis.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.